Beron: Svaki šut je bio odličan, ali dobili smo zahvaljujući odbrani

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.12.19. | 23:08

"Još je rana faza u sezoni, tako da imamo vremena da se popravimo", kaže šuter crveno-belih

Crvena zvezda je uspela! Tim Dragana Šakote nastavio je tradiciju i crveno-beli su ponovo tukli Olimpiju iz Milana i to u gostima. Lorenzo Braun je bio vođa na parketu, a Bili Beron ga je ispratio sa 17 datih poena.

Prva haubica crveno-belih postigla je 17 poena uz šut za tri poena 4/8 i tri skoka pride. Bio je raspoložen Zvezdin šuter posle meča, a ističe da on i ekipa mogu da budu još bolji u nastavku sezone.
"Igrali smo odličnu odbranu, svaki šut je bio odličan. Svaki put kada igramo van kuće imamo dodatni pritisak, ali smo dobili meč zahvaljujući odličnoj odbrani. Osećamo se dobro, nakon što smo pustili nekoliko utakmica na početku sezone. Još je rana faza u sezoni, tako da imamo vremena da se popravimo", rekao je Beron posle utakmice.

Izabrane vesti

Očigledno je da se ekipa podigla posle dolaska Šakote na mesto trenera, a iskusni stručnjak je posle utakmice kratko prokomentarisao trijumf svog tima usred Milana.
"Rekli smo da ako želimo da napravimo neki pomak u igri, da moramo da odreagujemo i definitivno smo bili više fokusirani u nastavku. Bolje smo se branili od pik en rola, korigovali smo sve u drugom poluvrmemenu", rekao je kratko Dragan Šakota posle utakmice.

Crvena zvezda sada ima skor 5-7 u Evroligi i drži 12. poziciju posle nekompletnog 12. kola najelitnije takmičenja na Starom kontinentu.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara