Đenova vraća Srbina da ga opet pozajmi

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.12.19. | 21:17

Ovako ne ide

Prošle je skoro godinu i po dana otkako je srpski defanzivac Ivan Lakićević stigao u Italiju iz Vojvodine. I još nije upisao ni minut na terenu…

Popularni Mogli je u leto 2018. godine prešao iz Voše u Đenovu kao slobodan igrač. Nije došao kao kapitalno pojačanje, ali se očekivalo da dobije makar neku šansu. To se cele prošle sezone nije desilo. Većinu mečeva je presedeo na klupi, a nekada nije bio ni u protokolu. Bilo je jasno da u Đenovi ne računaju ozbiljno na njega i zato letos nije bilo iznenađenje kada se preselio u Veneciju.

Izabrane vesti

Italijanski drugoligaš je uzeo Lakićevića na pozajmicu i tu je već mogao da očekuje neku minutažu. Međutim, od početka sezone još nije dobio šansu ni u Veneciji. Svih 14 mečeva u Seriji B i još dva u Kupu Italije je presedeo na klupi.

Sada italijanski mediji pišu da će Đenova u januaru pre roka okončati pozajmicu Lakićevića i vratiti ga na Marasi. Ali ne da bi igrao, već da bi opet bio prosleđene negde na pozajmicu. Uz uslova dobije šansu i zaigra.

Lakićević je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, u profesionalni fudbal je ušao kao član Donjeg Srema, a potom je tri szeone nosio dres Vojvodine. U Italiji ga za sada nije ogrejalo sunce. Ima 26 godina i pred njim je još dobar deo karijere, ali godinu i po dana bez fudbala su ozbiljna stagnacija i problem.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara