Novogodišnji pokloni za prave hedoniste 1Foto: Promo

Bez obzira na to da li vas je uhvatila novogodišnja euforija, pa danima jurite gradom u potrazi za raznim poklonima, ili ste fokusirani samo na jedan (koji zato mora biti savršen) – potraga za idealnim darom nikada nije bila laka.

Uvek razmišljamo o tome da li će se dragim ljudima ono što smo izabrali dopasti – pogotovo ako su u pitanju dokazane estete i hedonisti. Pitanje svih pitanja je – kako posebno obradovati dragu osobu?

Novogodišnji pokloni za prave hedoniste 2
Foto: Promo

Birajte lepo!

Možda vam ovaj savet deluje kao da se podrazumeva, ali ne mislimo samo na to da sam poklon treba estetski da izgleda lepo, već i da obratite pažnju na način pakovanja. Na primer, ukoliko kupujete čokoladne praline osobi koja je zaljubljena u ovaj slatkiš, spakujte ih u elegantnu ukrasnu kesu i uvežite suptilnom mašnom. Eksperimentišite sa pakovanjem vina – probajte da ga ne stavite u klasičnu kesu za flaše, već ga aranžirajte u kutijici uz crnu čokoladu i omiljenu kafu. Uživanje je zagarantovano!

Poklonite iskustvo

Novogodišnji pokloni za prave hedoniste 3
Foto: Promo

Ako znate da neko posebno voli koncerte i nastupe, idealan poklon može da bude i ulaznica za svirku omiljenog benda, ili karte za pozorište. U potrazi ste za nečim što će posebno obradovati ljubitelje kafe? Poklonite hedonističko pakovanje Barcaffè Perfetto kapsula, sa kojima je iskustvo savršenog espresa, čak i za one sa najvišim standardima, uvek na dohvat ruke. Izaberite Espresso, Cappuccino, Caffè latte ili Irish Cream, koji se mogu pripremati na svim Dolce Gusto kompatibilnim aparatima – a onima koji se izdvajaju autentičnošću darujte elegantna pakovanja Barcaffe Perfetto kapsula kompatibilnih za Nespresso – Barcaffe Perfetto Espresso, Single Origin Ethiopia ili Brazil, koja kriju neobične i bogate arome za uživanje u svakom novom danu.

Mislite dugoročno

Dodajte završnu notu svakom poklonu tako što ćete „produžiti“ njegovo trajanje – na primer, uz ulaznice za pozorište poklonite i knjigu po kojoj je pisan scenario, kako bi se vaša draga osoba, uvek kada je čita, setila i predstave na kojoj je bila. Uz vino poklonite i elegantan otvarač, a kako biste upotpunili iznenađenje i voljenima omogućili pravi spoj ukusa ne samo tokom praznika, već i cele godine, ukoliko Perfetto kapsule poručite putem sajta očekuju vas pokloni iz Perfetto kolekcije – šoljica za poneti, set za dekorisanje kafe i kutija za kapsule.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari