KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Rukometaši Radničkog protiv Mokre Gore za kraj polusezone (petak, 20.30 h)

U poslednjoj utakmici jesenje polusezone u Super B ligi „Istok-Zapad“ za rukometaše, kragujevački Radnički ugostiće u petak, 6. decembra, od 20.30 časova u „SBB hali Jezero“ ekipu Mokre Gore iz Zubinog Potoka. Kragujevčani žele da u velikom stilu zaokruže ovu kalendarsku godinu i steknu što bolju startnu poziciju pred prolećni rasplet.

Ekipa Miloša Sretenovića podigla je nivo forme u poslednje vreme i sa tri uzastopne pobede pokazala da ne odustaje od borbe za prvo mesto, koje vodi u viši rang takmičenja.

Lepu priliku da nastave niz trijumfa i ujedno se na najlepši mogući način oproste od svoje publike do marta meseca, rukometaši Radničkog imaće u petak, u susretu sa doskorašnjim superligašem, ekipom Mokre Gore.

Tim iz Zubinog Potoka trenutno se nalazi na solidnoj petoj poziciji sa četiri boda manje u odnosu na Kragujevčane. Radi se o jednoj prilično nepredvidivoj ekipi, koja sigurno neće turistički doći u Kragujevac.

Nakon paklenog gostovanja u Vranju, gde smo uspeli  da osvojimo bodove, silno smo motivisani da se dostojno oprostimo od naših navijača na zatvaranju jesenje polusezone. Konsolidovali smo redove i trećom pobedom u nizu znatno poboljšali atmosferu u timu, kako bi što spremnije dočekali ekipu iz Zubinog Potoka, koja u poslednje vreme pruža odlične partije. No, to nas neće omesti da prepoznatljivom, agresivnom odbranom zaustavimo njihove atake, što će nam dati neophodnu sigurnost u realizaciji – istakao je Vasilije Ristić, levo krilo Kragujevčana, uz poziv navijačima da u što većem broju pruže podršku njegovoj ekipi u petak.

Ulaz na utakmicu je slobodan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!