Najnovije vesti
Slobodno vreme
Petominutne bajkovite priče koje su zabavile mnoge mališane i obeležile njihovo odrastanje od 6. decembra na kioscima

Petominutne bajkovite priče koje su zabavile mnoge mališane i obeležile njihovo odrastanje od 6. decembra na kioscima

Postoje priče u koje su odrastale generacije, kao i likovi koje vole mnoge generacije. Knjiga Petomintne bajkovite priče je spoj bajki iz davnina kao što su Crvenkapa, Čarobni pasulj, Ivica i Marica... dok su u glavnim ulogama dobro poznati Diznijevi junaci Miki, Mini, Paja, Šilja, Pata...

Petominute bajkovite priče Foto: Promo
Petominute bajkovite priče

Ova knjiga doneće svima dobro poznate bajki koje su nam nekada pričale mame, tate, bake, dede, koje smo čitali kroz odrastanje, a koje smo možda i već pričali deci... Majstor fantazije i nekih od najlepših bajki svih vremena Dizni će nam na svoj jedinstven način predstaviti zbirku od pet priča. Deca će uživati u bajkama koje su postale klasici a roditelji će se podsetiti dobro poznatih priča iz svog detinjstva.

Verujemo da će čitanje biti istovremeno sentimentalno i uzbudljivo.Nadamo se da će vas priče inspirisati da sa decom podelite i neke druge priče koje ste pročitali ili događaje koje ste doživeli u detinjstvu.

Za najranije godine detinjstva nas vežu sećanja i osećaji i divno je kada su oni lepi, ispunjeni toplinom, nežnošću i ljubavlju. Odvojite svako več e vreme za čitanje sa decom i postanite vlasnici neotuđivih sećanja na zajedničke trenutke. Deca su sjajni slušoci! Njihova mašta, kreativnost irečnik će se razvijati i obogatiti ih za ceo život.

Podsećamo vas da je zbog izuzetno velikog interesovanja za kolekciju Petominutnih priča koja je prvobitno imala dvanaest nastavaka kreirano još osam knjiga. Prva knjiga u nastavku kolekcije je bila inspirisana trenutno najpopularnijim sestrama Anom i Elsom i nosi naziv Petominutne zaleđene priče. Nakon Petominutnih bajkovitih priča slede Petominutne novogodišnje priče...

Petominutne bajkovite priče potražite na kioscima od petka 6.12.

Propuštene knjige iz kolekcije su dostupne na sajtu www.dexy.co.rs