');
Najnovije vesti
Blic Vesti Politika

SAHRANILI ŽIVU ŽENU Kosovski mediji izmislili smrt bivše sekretarice Olivera Ivanovića

- Silvana Arsović, koja je sinoć primljena u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici, i dalje se nalazi na odeljenju i oseća se mnogo bolje nego kada je došla da zatraži lekarsku pomoć - kaže za "Blic" dr Nebojša Srbljak, koji je sekretarici Olivera Ivanovića sinoć ukazao prvu pomoć.

Silvana Arsović foto facebook Foto: Facebook / Facebook
Silvana Arsović foto facebook

On ističe da je vest o navodnoj smrti Arsovićeve, što su objavili pojedini kosovski mediji, čist spin.

Informaciju da je bivša sekretarica Olivera Ivanovića navodno preminula demantovao je i direktor KBC u Mitrovici Milan Ivanović.

- Naša pacijentkinja Silvana Arsović, koja je juče primljena u lošem opštem stanju zbog vrtoglavice i bolova u grudima, trenutno je na odeljenju poluintenzivne nege, u poboljšanom i relativno stabilnom zdravstvenom stanju, posle terapije i nege koju je dobila - rekao je za Kosovo Onlajn Milan Ivanović, direktor KBC u Mitrovici.

Pročitajte još

On se posebno osvrnuo na pritisak i stres kojem je već dugo izložena Silvana Arsović, Srpkinja protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

- Posle novih pritisaka od strane medija i lažnih informacija da je Silvana Arsović umrla, dužan sam da demantujem takve sračunate dezinformacije, čiji je izgleda cilj da se izazove dalje pogoršanje njenog stanja i verovatno da se ona ukloni kao svedok osionosti nekih institucija, koje iznose lažne optužbe na njen racun. Istovremeno, optužbe medija da je ona pod sumnjivim okolnostima umrla predstavljaju i pokušaj optužbe na račun naših zdravstvenih radnika i institucija - rekao je Ivanović.

U tekstu na sajtu Indeksonlajn navodi se da je Silvana Arsović danas preminula pod sumnjivim okolnostima, dovodeći njenu navodnu smrt u vezu sa činjenicom da je prištinski tužilaštvo pre dva dana stavilo na spisak optuženih za učešće u ubistvu Ivanovića.

Istu vest, koja je duboko uznemirila rodbinu i prijatelje Silvane Arsović, preneli su i još neki prištinski portali.