Sudije, pa šta gledate?!

Neverovatna situacija na derbi meču Teksasa između San Antonija i Hjustona. Džejms Harden je pored 50 poena ubacio i dva koja mu nisu priznata, pošto je lopta nakon njegovog zakucavanja ponovo završila na obruču i zbunila arbitre.

Sve se desilo veoma brzo, na 07:50 do kraja regularnog dela susreta, pri rezultatu 102:89 za domaćina.

Harden je u kontri loptu snažno zakucao jednom rukom, a ona se na volšeban način nakon što je evidentno prošla kroz mrežicu vratila na obruč, a potom odbila u aut.

Sudije nisu to registrovale, a verovatrno im je u tome pomogla i "bradina" reakcija, odnosno što je pojurio za loptom.

Trener "raketa" Majk Dantoni je tražio tajm-aut i objašnjenje sudija, ali glavni među njima Džejms Kapers nije želeo da preinači odluku.

Kako prenosi novinar I-Es-Pi-Ena Tim Mekmehon, izvor iz organizacije "Rokitsa" mu je rekao da će oni tražiti ili priznanje pobede u njihovu korist (utakmica je rešena u produžetku), ili ponovno odigravanje meča od momenta spornog koša.

Na potezu je rukovodstvo NBA lige.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво