Najnovije vesti
Zabava
bojan jovanovski boki 13 sudjenje afera reket

BOKI 13 POTPUNO IZDEFORMISAN NA SUDU Glavni akter AFERE REKET moli da se odloži saslušanje jer je bolestan

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, pojavio se juče na suđenju zbog navodnog reketiranja, a tom prilikom naveo je da je njegovo zdravstveno stanje loše.

Bojan Jovanovski - Boki 13 Foto: screenshot youtube / youtube
Bojan Jovanovski - Boki 13
Boki 13 na suđenju
Foto: screenshot youtube / youtube
Boki 13 na suđenju

Boki 13 je, kako prenose makedonski mediji, zatražio medicinsku pomoć tokom saslušanja jer je, kako je naveo, povraćao deset puta.

- Želim aktivno da učestvujem u suđenju, ali jednostavno nisam u mogućnosti - rekao je Boki 13, koji se u sudnici pojavio potpuno izdeformisanog lica.

Šta o Bokiju 13 kaže Lepa Lukić, pročitajte OVDE.

Pročitajte još

Kako se dalje navodi, dokumentaciju sudu predao je i zatvorski lekar koji je utvrdio da Jovanovski stalno povraća, oseća napetost i vrtoglavicu, a u dva navrata je utvrđeno da mu je stanje opasno po život.

Bojan Jovanovski - Boki 13
Foto: screenshot youtube / youtube
Bojan Jovanovski - Boki 13

Njegov advokat Saso Dukovski rekao je da se o zdravlju Jovanovskog razgovaralo mesecima.

- Ne želim da ostavljam utisak da odlažemo suđenje, ali evo kako taj čovek izgleda. Njegovo lečenje je obustavljeno i nije tačno da mu se pruža bilo koja terapija - rekao je Bokijev advokat.

Boki 13 pre nekoliko meseci
Foto: Printscreen / RAS Srbija
Boki 13 pre nekoliko meseci

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, je, podsetimo, navodno tražio osam miliona evra kako bi preko svojih veza i prijateljskih kontakata sa tužiocem obezbedio da se sudski postupak protiv biznismena Jordana Orce Kamčeva obustavi. Više o ovom slučaju čitajte OVDE.

BONUS VIDEO: Boki 13 uzima novac od reketa