Najnovije vesti
Zabava
sanja marinkovic brak

"Vreme će pokazati da li će LJUBAV POBEDITI": Sanja Marinković prvi put o mužu i o tome da li joj je BRAK U KRIZI

Voditeljka popularne emisije "Magazin IN" Sanja Marinković, otvorila je dušu o osmogodišnjem braku sa Aleksandrom Uhrinom, o kome obično ne govori u javnosti. Voditeljka je u novom intervjuu za domaće medije istakla da joj je privatnost najbitnija.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Sanja Marinkovic foto D Zivancevic Foto: D Zivancevic / RAS Srbija
Sanja Marinkovic foto D Zivancevic
Sanja Marinković
Foto: Zoran Lončarević / RAS Srbija
Sanja Marinković

- Posle više od decenije zajedničkog života najvažnije je kako vam je sa nekim dok ćutite. Kada je reč o ćutanju, naš dogovor je od početka bio da o intimi ne pričamo javno. Slike s našeg venčanja krasile su naslovne strane, kao i slike sa sinom Strahinjom dok je bio beba, a onda smo shvatili da su mir u porodici i uspeh u karijeri mogući samo ukoliko se gaje i čuvaju od komentara okoline - izjavila je voditeljka za "Story".

Pročitajte još

Sanja Marinković je takođe govorila o trajanju svog braka, te navela da joj brak kao institucija nikada nije bio mera sreće.

Sanja Marinković
Foto: Promo
Sanja Marinković

- Potreba za ljubavlju, nežnošću i šaputanjem na jastuku će kod nas žena zauvek ostaje ista, a ja se ne zadovoljavam mrvicama, bez obzira na godine zajedničkog života. Najvažnije je da smo prijatelji, podrška i da se trudimo da ispunimo naša očekivanja koja imamo i u roditeljstvu i kao partneri. Mi smo se inače venčali 2011. godine, kada je Strahinja trebao da napuni četiri godine, tako da nam brak kao institucija nikada nije bio mera sreće.

Pored toga, popularna voditeljka se osvrnula i na glasine da joj je brak u krizi, te istakla da bi jednog dana bila spremna da ostavi supruga i krene dalje, ukoliko to smatra najboljom odlukom.

- Nisam od onih razmaženih ili nezadovoljnih žena koje očekuju da im muškarac ugađa i pogađa spisak želja i zahteva, ali jesam spremna da, ma koliko imala strah od novog početka, jednog dana shvatim da nemam više vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog zaveta. Radije ću ostati u braku zato što nekog volim, a ne zato što se bojim da odem. Da li će ljubav pobediti strah od odlaska, vreme će pokazati - dodala je voditeljka za pomenuti magazin.

BONUS VIDEO: Sanja Marinković mama detektiv