MILOJEVIĆ 12 GODINA U KOLICIMA, ALI NIJE KLONUO DUHOM Navijam za Voždovac, jer su im navijači INVALIDI, a ja sam kapiten
Foto: Sonja Spasić

ŠALI SE NA SOPSTVENI RAČUN

MILOJEVIĆ 12 GODINA U KOLICIMA, ALI NIJE KLONUO DUHOM Navijam za Voždovac, jer su im navijači INVALIDI, a ja sam kapiten

Fudbal -

Legendarni golman Crvene zvezde Zvonko Milojević pre 12 godina je ostao nepokretan i od tada traje njegova borba, ali 48-godišnjem Jagodincu sve to nije slomilo duh.

Milojević je i dalje vedar, spreman da se našali na sopstveni račun.

"Pored Zvezde, ja navijam i za moj Voždovac, jer su navijači Voždovca 'Invalidi', ja sam njihov kapiten", uz osmeh poručuje golman crveno-belih iz vremena kada su bili prvaci Evrope i sveta.

Zahvaljuje se porodici i prijateljima na pomoći, ali i drugima koji ga nisu zaboravili.

"Moram da istaknem Dejana Stankovića, koji mi je najviše pomogao i dan danas mi pomaže. Takođe, moj šurak Milan Đukić iz Australije mi mnogo pomaže. Želeo bih da zahvalim i mojim drugarima iz Zvezde i Partizana koji su napravili jednu super akciju na inicijativu partizanovca Budimira Vujačića. Kupili su mi auto na ručne komande. Zvezda mi je, takođe, uvek pomagala, i kad je imala i kad nije imala. Nikad me nije odbila, samo je kad nije bila u mogućnosti tražila da se strpim par dana, pa bi posle toga odmah bio pokriven. Nikada me nisu ostavili nepokrivenog", kaže Zvonko Milojević.

Nesreću koja mu je promenila život doživeo je 15. novembra 2007. u Nemačkoj.

Tokom karijere je, osim za Zvezdu, branio i za belgijske klubove Anderleht i Lokeren.

(Espreso)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track