Kako se sve brzo promeni, nisu hteli da ga daju za Nejmara, sad nude trampu Junajtedu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.12.2019.
10:36
Izvor: Sportske.net

Od nedodirljivog je prešao kratak put za nekoliko meseci. U pogrešnom smeru...

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Pre samo nekoliko meseci Real je odbio da u trampu za Nejmara bude uključen Brazilac Vinisijus. Naime, ovaj mladi igrač je neko u koga je Zidan polagao velike nade, ali sada je ispao iz kombinacija.

Povreda i loša forma su ga udaljile od tima, zemljak Rodrigo je pokazao mnogo više, pa se tokom jeseni pričalo da će bivši igrač Flamenga koji je 2018. stigao u Madrid na pozajmicu u Valjadolid.

Predsednik kluba, Ronaldo je ubeđivao Pereza da pusti Vinisijusa, da će oživeti igrajući u manjem klubu, ali "Los Blankosi" imaju drugu ideju.

Naime, oni sada nude Vinisijusa kao deo posla oko Pogbe. Prema ponudi Reala, Brazilac i 50 miliona su ekvivalent vrednosti Francuza koji ne igra već par meseci zbog povrede.

Ali, čini se da Junajted neće pristati. Oni bi razmislili o 100 miliona i Vinisijusu koji ima samo 19 godina, a Real je Brazilcima za njega platio oko 50 miliona evra, u to vreme najveći transfer iz brazilske lige, posle Nejmarovog.

U svakom slučaju, Vinisijus je sada na prekretnici, za neke postoji mogućnost da bude deo transfera Mbapea, ali u Parizu i ne pomišljaju da se odreknu svog bisera.

Hoće li Vinisijus na pozajmicu ili kao kusur za Pogbu, ostaje da vidimo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The 8th King of Rome
Friday, 06.12.2019
03:59

Extra sebican igrac. Kad god je jovic dobijao sansu a u napadu jos i vinisijus znao sam da od jovicevog gola nema nista. Decko mnogoo muci loptu lo da je on sam u napadu

avatar
Opet Anonymous
Wednesday, 04.12.2019
14:50

85mil i Vinicius i imamo dogovor

avatar
Vjeko Stojančić
Wednesday, 04.12.2019
13:56

Slab igrac,prvo u vise navrata minirao Jovica ,drugo kao i mnogi tamnoputi igraci sve urade dobro a onda u kljucnom trenutku ispanu smjesni i trece naj vaznije jako sebican sve radi sam a fudbal je svakako kolektivna igra osim naravno Mesija koji moze sve sam.

avatar
Jagger86
Wednesday, 04.12.2019
13:32

Da je ovo istina , United bi trebao da prihvati ovo na keca, da imaju mozga..ali naravno da nemaju. Mada , mislim da je ovo obična glasina.

avatar
Аполо
Wednesday, 04.12.2019
13:11

Ovaj Real ne prestaje da iznenadjuje. Kada im se nudi nesto oni nece, a kada im igrac povredjenen, ne igra, e onda bi hteli i sami dizu cenu u nebesa. Prvo Bale, sad i ovaj klinac. Tako da srecna vam prodaja.

avatar
Benz9
Wednesday, 04.12.2019
12:21

Za Pogbu bolje ponuditi Jamesa, Vinisijusa bi pustio jedino u trampi za Mbapea i nikako drugačije... I Asensio je imao lošu drugu sezonu, a onda nas je u trećoj često vadio iz g...

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 04.12.2019
12:01

vinicius moze biti ukljucen samo u razmenu za Mbapea ili eventualno Sanca... ostale opcije nisu realne. Real se nece odreci igraca od 19 god zbog pada forme, koji je i ocekivan uzimajuci u obzir njegove godine i turbulentnu sezonu. Ocekivano je da ode na pozajmicu u LA ligu ili eventualo Nemacku

avatar
Nemanjici
Wednesday, 04.12.2019
11:43

hahaha Vinisijus i + 50 miliona. Pa ovaj Perez je zaista smesan cikica. Pa cekaj zar nemate Bejla od 150 miliona hahahaha kakva komedija od kluba. Dovode igrace na lopate za velike pare pa ih posle guraju u razmene za jos vece hahahaha strasno