Capital.ba

M:tel – U ponudi “Huavej nova 5t”

04.12.2019. / 10:41

BANJALUKA, Iz kompanije “M:tel” obavještavaju korisnike da u ponudi imaju najnoviji model mobilnog telefona “huavej nova 5T”.

“Ovaj model odlikuje jedinstven elegantan dizajn. Uz još širi ekran i prednju kameru od 32 megapiksela /MP/ pozicioniranu ispod samog ekrana postiže se cjelina slike i revolucionarno iskustvo u korišćenju. Četiri zadnje AI kamere imaju objektiv široke rezolucije od 48 megapiksela i prave impresivne fotografije veoma visokog kvaliteta”, navode iz “M:tela”.

Ovaj model posjeduje i noćni režim koji je predstavljen na prethodnim “Huavej” modelima, tako da pruža noćno snimanje bez ograničenja.

“`Huavej nova 5T` ima RAM od šest gigabajta, čime ubrzava operacije i podržava korišćenje i najzahtjevnijih aplikacija na vrhunskom nivou. Pored toga, 128 gigabajta za skladištenje na telefonu pruža dovoljno prostora za čuvanje omiljenih pjesama, videa i aplikacija, kao i svih važnih momenata”, ističu iz “M:tela”.

Telefon se jednostavno otključava bočno postavljenim senzorom otiska prsta koji omogućava brzo otključavanje uređaja jednom rukom.

Iako posjeduje performanse koji su u rangu sa premijum telefonima, zainteresovani ga mogu nabaviti po mnogo pristupačnijoj cijeni.

Uz pretplatu “Em plus” mjesečna rata iznosiće 20,10 KM, a za one koji kupe ovaj model pripremljen je i poklon “huavej frilejs” slušalice. Srna

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!