Taylor Swift pozirala u Chanelovim vintage komadima za Vogue

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 04.12.2019.

0

Foto: Craig McDean

Foto: Craig McDean

Prvu naslovnicu britanskog Voguea u 2020. godini krasit će američka superzvijezda Taylor Swift, koja samo za ovu prigodu nosi vintage komade s potpisom Chanela

Američka pop superzvijezda Taylor Swift narednog će tjedna (preciznije, 13. prosinca), zakoračiti u četvrto desetljeće života, a naljepši poklon za 30. rođendan stiže s jedne od najutjecajnijih modnih adresa. Pjevačica koju na Instagramu slijedi više od 120 milijuna fanova i znatiželjnika osvanula je na naslovnici britanskog izdanja časopisa Vogue za prvi mjesec u 2020. godini.

Za siječanjski je cover pozirala pred objektivom renomiranog modnog fotografa Craiga McDeana, i to odjevena u vintage komade iz Chanelove kolekcije Metiers s'art iz sezone 2005/2006. koje je za ovu prigodu odabrao Edward Enninful.

I iza beauty komponente stoji tim vrhunskih majstora. Frizuru potpisuje Guido Palau, make-up slavna Pat McGarth, a nokte Megumi Yamamoto.

"Želio sam vidjeti Chanelovu vintage jaknu na naslovnici Voguea jer osjećam da danas, u jeku globalne klimatske krize, svi mi moramo uraditi sve što možemo kako bismo doprinijeli promociji održivih materijala. Treba kupovati bolje i kupovati manje, treba investirati u odjeću koja će trajati godinama...", izjavio je između ostalog Vogueov urednik i stilist Edward Enninful objašnjavajući siječanjsku naslovnicu.


VIŠE O TEMAMACraig McDeanVogueTaylor Swiftmodni magaziniEdward Enninful




Povezano