Diskretno "zatezanje bora" – Opel Insignia za 2020. FOTO

Opel je objavio fotografije restilizovane Insignie koja će imati premijeru na prestojećem auto-salonu u Briselu.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 04.12.2019.

10:30

Diskretno
Foto: Opel promo

Ako je nešto ispravno – ne popravljaj ga, kaže poznata izreka. Opel se očigledno držao ove maksime prilikom redizajna modela Insignia.

Pogotovo što je druga generacija ovog automobila u prodaji tek nešto više od dve godine, pa još uvek deluje sveže.
Foto: Opel promo
Ovoga puta blago su restilizovane i limuzinska (Grand Sport) i karavan (Sports Tourer) verzija, dok će redizajn "kros" varijante Country Tourer biti predstavljen nešto kasnije.

Novine u dizajnu spoljašnjosti na automobilima za 2020. najviše su uočljive na prednjem delu gde su diskretno promenjeni maska hladnjaka, farovi i branik.
Foto: Opel promo
Manje razlike u odnosu na model pre redizajna mogu se videti i pozadi, gde je takođe preoblikovan branik, a nov je i izduvni sistem.

Opel navodi da su ove promene napravljene kako bi Insignia više podsećala na kupe automobil.
Foto: Opel promo
Nemački proizvođač nije objavio fotografije enterijera, ali je saopšteno da je auto sada opremljen novim bežičnim punjačem smartfona, kao i da je unapređen multimedijalni sistem.

Detalji o motorizaciji takođe nisu otkriveni, pa ostaje nejasno da li je Opel i na tom planu izvršio neke promene.
Foto: Opel promo
Više informacija biće poznato u januaru, za kada je zakazana zvanična premijera, a Insignia za 2020. biće prvi put izložena pred publikom na Sajmu automobila u Briselu.
Foto: Opel promo
Foto: Opel promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: