Ništa od Zvezdinog pojačanja? Ali, veliki novac ruši sve prepreke!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.12.2019.
20:28
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Jedno ime je već izbilo u prvi plan uoči zimskog prelaznog roka.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti


Nije se dugo čekalo na reakciju sa ''Karađorđa'', a kako stoje stvari po tom pitanju objasnio je predsednik Vojvodine Vojislav Gajić.

U izjavi za klupski sajt, Gajić je naglasio da, pre svega, Topić ima želju da ostane u Vojvodini, kao i da dosadašnje ponude nisu ispunile očekivanja novosadskog superligaša.

Ali, ako tokom zime stigne neka baš primamljiva ponuda, na primer iz Crvene zvezde, kako odoleti?

''Jedina istina je to da je Mirko Topić biser iz naše omladinske škole, te da svojim igrama i ponašanjem već sada s pravom može da nosi epitet igrača pred kojim je blistava budućnost.

On je projekat kluba za proleće i od njega očekujemo da bude deo okosnice tima u nastojanju da nastavimo sa dobrim rezultatima, jer Vojvodina ima velike ambicije po pitanju borbe za titulu, kao i u borbi za trofej u Kupu Srbije.

Tačno je da su mnogi evropski klubovi već pokazali interesovanje za Topića, ali on ima želju da nastavi sa igrama u Vojvodini, kojoj je veoma privržen i u tome ima veliku podršku svog oca, kao i čitave porodice.

Da bi eventualno promenio sredinu već u januaru, to mora da bude izuzetno visoka ponuda, takva da se ne može odbiti.

Ponude koje smo do sada dobili za njega nismo ni razmatrali, iako su bile veoma ozbiljne, jer Mirko Topić ima važeći ugovor sa klubom do juna 2021. godine, a u dogovoru sa generalnim direktorom Dušanom Bajatovićem, spremni smo da mu ponudimo novi četvorogodišnji ugovor'', istakao je Gajić.

On je izrazio nadu da će i još nekolicina mladih igrača Vojvodine ostati na ''Karađorđu'', poput Zukića, Neškovića, Veselinovića, Devetka ili Toromana.

''Ti momci pokazuju veliku lojalnost i kvalitet i na proleće od njih očekujemo da budu nosioci igre Vojvodine.

U toku naredne godine, prvom timu ćemo priključiti još igrača iz našeg omladinskog pogona, a za ovakav projekat FK Vojvodina zasluge pripadaju našem sponzoru 'Srbijagasu' i direktoru Dušanu Bajatoviću, koji nam daje veliku podršku.

Naravno, moram da spomenem i naše verne navijače, koji zdušno podržavaju ovakvu politiku kluba i čije navijanje i podrška nam jako mnogo znače'', rekao je Gajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Wednesday, 04.12.2019
11:44

Kao zvezdaš, molim upravu Voše da Topića ni po koju cenu ne pušta u Zvezdu. Ova uprava jeste digla klub, odradila nekoliko dobrih poslova, ali je promašila u poslednja tri prelazna roka 95% "pojačanja". Plašim se da je i Topić "pojačanje" tipa Račića i Njegoša Petrovića. Dakle, kombinacija.

avatar
REVØLT
Wednesday, 04.12.2019
00:00

Ko jos pocinje recenicu recju ''ali''?

avatar
Kokorayko
Tuesday, 03.12.2019
22:23

Čuo sam da se Burnley, uključio u trku, tako da od Zvezde nema ništa realno.

avatar
petar000
Tuesday, 03.12.2019
22:01

Ova Zvezda bi mogla jednog svog igraca da promovise nekad, a ne da jurca po Srbiji i razbija svaki tim koji zalici na nesto.

avatar
REVØLT
Monday, 09.12.2019
10:14

Joj, joj, joj, ova zvezda... :-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 03.12.2019
21:34

Topića zvezda uopšte ne zanima, ali ako tako odluče u zvezdi dovešće ga političkom vezom između dva kluba, možda malo teže vojvodini nego što bi uzeli igrača iz grafičara.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 03.12.2019
22:18

Politickom vezom hahahahaha,ne sa 50 miliona evra od lige sampiona,smesan si indijanac

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 04.12.2019
01:53

Ti ne znas ni ko je Topic, a bulaznis tu! Ni ne znas da je klinac odbio teleoptik ili ti Partizan jos pre 2 godine, a bitno da samo laprdas nesto i pises!