Gužva na ledu

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.12.19. | 14:13

Čak 10 utakmica u NHL-u večeras

Večeras na ledenim igralištima širom Severne Amerike "epska" gužva. Čak 10 utakmica je na programu u NHL-u u noći između utorka i srede i samim tim pregršt prilika za sportsko klađenje. Pošto se "od šume ne vidi drvo", tu smo mi da pomognemo i izdvojimo najzanimljivije parove.

MOZZART PONUDA

Izabrane vesti

Krećemo od duela između Nju Džersija i Las Vegasa gde očekujemo pobedu gostiju iz Nevade. Jednostavno, Zlatni vitezovi su daleko bolji tim od sve gorih Đavola. Devilsi su u "u kanalu" ove sezone, a gori od njih su samo Detroit Red Vingsi. Zbog slabe odbrane domaće ekipe (-56 gol-razlika) pored dvojke, treba pojuriti i veći broj golova, posebno u prvoj trećini.

Pobeda gostiju je "viđena" i u Montrealu gde najskuplja franšiza hokeja na ledu doživljava teške dane. Kanadijansi su u očajnoj formi, a bez pobede su na poslednjih osam mečeva. Nadaju se Kanađani pobedi pred domaćim navijačima, ali teško protiv opasnih Ajlandersa koji su već viđeni u plej-ofu. Trenutno drugi tim divizije Metropolitan ima sedam pobeda na poslednjih 10 susreta, a na samo četiri poraza (jedan nakon produžetka) od 11 gostovanja.

Za kraj ove bet analizze jedan mali kanadski derbi koji očekujemo da se završi pobedom domaće ekipe. U pitanju je susret između Edmontona i Otave. Senatori su veoma slabi ove sezone za razliku od Ojlersa koji sede na vrhu divizije Pacifik sa 17 pobeda iz 29 mečeva, od čega 10 "na putu".

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara