Sledeće Realovo pojačanje? Veliko iznenađenje, i za Pogbu i za Eriksena!

Autor: Stefan Matić
utorak 03.12.2019.
10:07
Izvor: Sportske.net

Situacija na jugu Italije ide od lošeg ka gorem.

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

Deluje da period kada je Napoli predstavljao drugi klub u Italiji polako, ali sigurno doći kraju. Pisali smo o Kulibaliju koji je po nekim spekulacijama glavna meta za zamenu Serhija Ramos, ali bi Senegalac mogao igrati ponovo sa saigračem iz sadašnjeg kluba.

Madriđani su već duže vreme u potrazi za pojačanjem na sredini terene, spekulisalo se oko Eriksena i Pogbe, oba igrača su se čak i javno nudila u jednom trenutku tokom leta, ali su ipak premijerligaši uspeli da ih zadrže makar ovu sezonu.

Sve se glasnije priča o Fabijanu Ruizu, po natpisima Kadene Ser nekadašnji prvotimac Betisa je stopirao sve pregovore oko produžetka saradnje sa Napolijem. U redovima vicešampiona Italije niko nije siguran, čak ni Anćeloti, veliko je pitanje ko će uopšte preživeti januar.

Ruiz

Ruiz je izrastao u jednog od najboljih veznjaka Evrope, potencijalno narednog leta bi mogao da se vrati u Primeru i obuče kraljevsko-beli dres.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 03.12.2019
16:47

Sta je tu iznenadjenje? Decko je fantastican igrac sto se vidjelo jos u Betisu. MU ako proda Pogbu volio bih da dovedemo njega i Lo Celsa na kojeg MOu navodno ne racuna.

avatar
deki trbic
Tuesday, 03.12.2019
16:10

pa i ne treba im Pogba...maneken..nikada nece biti igrac,,,,samo maneken.

avatar
Offside
Tuesday, 03.12.2019
13:24

Bolja i jeftinija opcija od Pogbe.Po meni bolja opcija i od Eriksena,igrao je u Spaniji sasvim solidno,napredovao je u Napoliju,sto je opet dobro i po meni vise bi se uklopio u stil igre Zidana od Eriksena.Mada tesko da ce on biti meta na leto jer je jedini target Reala na leto poznat,mislim pre da ce ga Real kaparisati (ili dovesti) u januaru sto bi bilo mnogo pametnije i bolje i za Napoli i za Real.