Posle nesreće na auto-putu kod Niša: Jedan Kragujevčanin i dalje u životnoj opasnosti

J. Ć.

02. 12. 2019. u 23:33

Stanje trojice pacijenata koji su povređeni u petak kod sela Gornja Trnava je poboljšano, dok je četvrti i dalje na mehaničkoj ventilaciji i životno je ugrožena

После несреће на ауто-путу код Ниша: Један Крагујевчанин и даље у животној опасности

Foto D.Alihodžić

ČETVORO povređenih radnika u udesu koji se u petak dogodio na auto-putu kod sela Gornja Trnava oporavljaju se u Kliničkom centru u Nišu. Kako kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi, rano je za davanje prognoza, ali je zasad stanje kod troje pacijenata poboljšano, dok je četvrti i dalje na mehaničkoj ventilaciji i još je životno ugrožen.

- Jedan pacijent je bolje. Nije više na ventilaciji, već diše spontano, dok je drugi i dalje na mehaničkoj ventilaciji. Dvoje preostalih se oseća bolje nego prethodnog dana - kaže dr Goran Stanojević, pomoćnik direktora KC Niš. - Ostali pacijenti, koji su bili lakše povređeni, pušteni su na kućno lečenje.

Kod mesta Gornja Trnava, tri osobe su poginule, a osam je povređeno, kada je na kombi kragujevačkih tablica, koji je zbog kvara stajao u zaustavnoj traci, naleteo šleper kojim je upravljao G. B. (46), iz Kraljeva.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije