Fjortoft zna: Klop favorit u trci za Sanča

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.12.19. | 21:58

A ovaj čovek uglavnom pogađa...

Najvredniji tinejdžer Evrope Džejdon Sančo narednog leta mogao bi da bude jedna od zvezda prelaznog roka. Trenutno nema velikog (bogatog) kluba u Evropi koji nije pokazao neku vrstu interesovanja za sjajnog Engleza. Borusija možda i nije planirala da će se Sančo tako brzo razviti u vrhunskog krilnog napadača, međutim to se definitivno dogodilo za manje od dve godine kako je zaigrao za prvi tim, pa će odupreti se ponudama evropskih ala biti sve teže. 

Poslednjih nedelja u Dortmundu imaju i pomalo problema sa Sančovom disciplinom. Supertalentovani Englez čak je po kazni bio izbacivan iz tima, te su krenule spekulacije kako na taj način želi da se izbori za transfer. Imajući u vidu i te probleme, nije isključeno da će Borusija želeti da proda svoje najveće blago kroz šest meseci.

Izabrane vesti

Bilo kako bilo, čovek dobro upućen u dešavanja na svetskoj fudbalskoj pijaci - Jan Age Fjortoft, piše da postoji ozbiljan favorit u trci za Sanča i da je to Jirgen Klop, odnosno njegov Liverpul. Podsetimo, bivši norveški internacionalac svojevremeno je prvi objavio da Mesut Ozil prelazi iz Reala u Arsenal, a najavio je i prelazak Roberta Levandovskog u Bajern. Dovoljno da se njegove reči ozbiljno shvate...
"Džejdon prema mojim saznanjima nema otkupnu klauzulu u ugovoru sa Borusijom. Oni su Usmana Dembelea prodali Barseloni za 90.000.000 evra, za Sanča će tražiti više. Barem 130.000.000", napisao je Fjortoft na Tviteru. 

Džejdon Sančo je za dve godine u dresu Dortmunda odigrao 74 zvanične utakmice (5.125 minuta) i za to vreme postigao 21 gol i podelio 32 asistencije. 

Tek mu je 19 godina...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara