Englezi tvrde: Ibra odbio sve ponude iz Premijer lige, izabrao Milan

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.12.19. | 20:44

Tako piše ugledni Telegraf...

Zlatan Ibrahimović i Milan. Crta se. I sva je prilika da će ljubav biti obnovljena. Već nedeljama unazad spekuliše se kako će veteran iz Švedske posle isteka ugovora sa LA Galaksijem (kao slobodan agent) ponovo obući dres Rosonera. Pominjale su se razne prepreke, kao najveća uglavnom je bila isticana velika plata koju Ibra potražuje, ali sve je više naznaka da su otklonjene i poslednje smetnje, odnosno da je načelan dogovor - postignut.

Juče su mediji na Apeninima objavili kako je poznat datum Ibrahimovićeve promocije u Milanelu (16. decembar), a ugledni britanski Telegraf večeras javlja da su svi premijerligaši izgubili bitku za Zlatana, jer je on definitivno prihvatio ponudu sa San Sira.

Izabrane vesti

Zlatan Ibrahimović u oktobru je napunio 38 godina, ali i dalje je vrlo tražen u Evropi.

Igrajući za Mančester Junajted između 2016. i 2018. postigao je 28 golova i pomogao Murinju da uzme Ligu Evrope i Liga kup Engleske. Uoči dolaska na Old Traford prvi put su njegove mogućnosti kao golgetera u godinama dovedene u pitanje. Razuverio je sve i pokazao da može. Posle dve godine u Americi Ibra se nalazi u sličnoj poziciji.

Hoće li mu ponovo uspeti da se vrati na veliku scenu u velikom stilu?

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara