Šokovi u Rusiji: CSKA + Krasnodar = 0 golova

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.12.19. | 20:07

Zenit odmakao...

Zenit je prošle sezone gotovo rutinski osvojio titulu, nekoliko kola pre kraja nije više bilo uzbuđenja kada je u pitanju bitka za tron, a kako trenutno stvari stoje ove sezone moglo bi da bude još ubedljivije. Posle 18 odigranih kola u Premijer ligi Rusije tim iz Sankt Peterburga ima osam bodova viška u odnosu na prve pratioce. Kolo za nama značajno je doprinelo tolikoj razlici. Moskovska Lokomotiva juče je poražena u gradskom derbiju od Dinama, Rostov uzeo samo bod u meču sa Uralom pred svojim navijačima, a evo večeras i preostala dva konkurenta u borbi za prvo mesto - kiksnula su. Kransodar nije uspeo da slomi otpor Tambova (0:0), dok je CSKA poražen pred svojom publikom od Arsenala iz Tule - 0:1.   

Uzalud Moskovljanima pogled na statisku i sve te kategorije koje su bile na njihovoj strani: 16 udaraca ka golu rivala, mnogo veći posed lopte, neuporedivo više opasnih napada... Arsenal ne slovi tek tako za vrlo nezgodnog gosta i nije slučajno tukao Spartak u Moskvi pre nekoliko nedelja.

Izabrane vesti

Večerašnji meč odlučila je sjajna kontra iz 52. minuta. Evgeniji Levtsenko istrčao je kao da je ispaljen iz topa, doneo loptu do šesnaeserca, a onda kada su svi očekivali šut lepo video na drugoj strani Danila Lesovoja. Ovaj se nije uplašio i gađao je neodbranjivo u prvi ugao.

CSKA je pritiskao više od pola sata, međutim gosti iz Tule su se odbranili i zasluženo slavili. 

Krasnodar je bio čak dominantiniji od CSKA, nije izgubio, ali takođe nije uspeo da postigne pogodak. Tambov se odlično brani na strani u poslednje vreme i tri poslednja meča nije izgubio. 

Slaba je to uteha za navijače Krasnodara...  

PREMIJER LIGA - RUSIJE - 18. KOLO

Subota

Krila Sovjetov - Ufa 0:1 (0:1)
/Bizjak 25/

Rostov - Ural  0:0

Ahmat - Rubin 1:1 (1:0)
/Glušakov 31 – Kvartškelija 93/

Nedelja

Lokomotiva Moskva - Dinamo Moskva 1:2 (1:1)
/Aleksej Mirančuk 38pen – Filip 23, 49pen/

Zenit - Spartak Moskva 1:0 (1:0)
/Kupetov 19 ag/

Ponedeljak

CSKA - Arsenal 0:1 (0:0)
/Lesovoj 52/

Krasnodar - Tambov 0:0

Odloženo
Soči - Orenburg


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara