Jeremić: Ne postoji mogućnost da Narodna stranka izađe na izbore 1Foto: Narodna stranka

Lider Narodne stranke i predsedavajući Savezu za Srbiju Vuk Jeremić izjavio je da ne postoji „bilo kakva mogućnost“ da Narodna stranka promeni odluku o bojkotu i izađe na predstojeće izbore u Srbiji.

Jeremić je za Blic od utorka rekao da Narodna stranka neće učestvovati u „skupštinskim predstavama pod dirigentskom palicom Maje Gojković“, navodeći da „ne postoje uslovi za fer i poštene izbore niti više ima vremena da se oni uspostave“.

Komentarišući najavu treće runde dijaloga uz posredovanje Evropskog parlamenta, Jeremić je kazao da Narodna stranka neće prekidati saradnju sa međunarodnim predstavnicima ali i da neće „aplaudirati tobožnjim koracima u dobrom pravcu“ koje će kako je ocenio, vlast „pokušati da podvali građanima u narednim nedeljama“.

„U narednih nekoliko nedelja, režim će objaviti da su ispunjeni svi zahtevi međunarodnih posmatrača i posrednika i tada će krenuti ozbiljni spoljni pritisci. To će biti trenutak istine. Nadam se da ćemo ostati jedinstveni i da niko od nas neće preći na drugu stranu“, naveo je Jeremić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari