JEZIV PRIZOR NA MESTU GDE JE ANA (20) POGINULA POSLE PROSLAVE ROĐENDANA: Odeća i delovi automobila rasuti na sve strane!
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

TRAGEDIJA

JEZIV PRIZOR NA MESTU GDE JE ANA (20) POGINULA POSLE PROSLAVE ROĐENDANA: Odeća i delovi automobila rasuti na sve strane!

Crna Hronika -

Užas: Ana Katanić (20), koja je bila putnica u „seatu“, nastradala je kada je vozač izgubio kontrolu, sleteo s puta i prevrnuo se na krov

Ana Katanić (20) iz Obrenovca poginula je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između nedelje i ponedeljka desila na Šabačkom pitu u mestu Urovac, kada je automobil, u kome je bila putnik, sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Tragedija se desila oko sat i po vremena nakon ponoći, a Ana i njena dva druga su se vraćali s proslave rođendana Anine sestre.

foto: Kurir

Oboren stub javne rasvete, rasuti delovi automobila i komadi odeće - scena je koja je ostala da svedoči posle stravične saobraćajne nesreće kod mesta Urovci u Obrenovcu, u kojoj je nastradala Ana Katanić (20), a povređeni Dušan D. (26) i Biriša F. (27).

- Za volanom „seata“ bio je Dušan D. (26) iz Obrenovca, a Ana i Boriša F. (27) bili su putnici. Dušan je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad automobilom, i to kada je izašao iz krivine, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, i sleteo je s puta u njivu. Nakon toga, „seat“ je udario u saobraćajni znak, pa u betonski stub ulične rasvete. Tu se vozilo nije zaustavilo, već je udarilo u zemljani bedem i prevrnulo se na krov - kaže izvor Kurira i dodaje da je devojka preminula u obrenovačkom domu zdravlja, dok je Boriša F. zadobio teške povrede i lekari mu se bore za život.

foto: Kurir

- Vozač Dušan D. lakše je povređen - kaže izvor.

Očevici nesreće ispričali su da je prizor na mestu gde je „seat“ izleteo s puta bio zastrašujuć. - Čuli su se muški glasovi, jaukanje neko i zapomaganje. Lekari Hitne pomoći uspeli su da izvuku devojku iz olupine. Ona je hitno prevezena u dom zdravlja u Obrenovcu, ali je odmah po prijemu preminula. Suvozač je takođe bio u lošem stanju i nakon ukazane prve pomoći prevezen je u Urgentni centar u Beogradu - ispričao je očevidac.

Još jedna nesreća

ANINOG DEKU UDARIO AUTO

Anine komšije ispričale su da je njenu porodicu i pre desetak dana zadesila nesreća. - Aninog deku, koji ju je odgajio, oborio je automobil dok je vozio bicikl. On je sada u bolnici i tamo ga je zadesila najgora moguća vest - vest da je ostao bez unuke - kaže komšija.

Prijatelji nastradale Ane Katanić kažu da je ona pre saobraćajke bila na rođendanu svoje sestre. - Njena sestra slavila je 18. rođendan. Kada se žurka završila, društvo je želelo da nastavi s provodom na nekom drugom mestu. Verovatno su zato krenuli ka Šapcu. Još uvek se na zna šta se dogodilo, da li je vozač bio pijan ili ne, da li je vozio brže ili ga je neko isekao... Istragom će biti utvrđeno šta se desilo. Za Aninu porodicu ovo je velika tragedija - rekao je prijatelj.

Svi u suzama

RODILA SE U VREME BOMBARDOVANJA

Ana i njena sestra, koja je prekjuče napunila 18 godina, odrasle su kod babe i dede u Obrenovcu. - One su do Aninog osmog razreda bile kod bake, deke i ujaka. Mislim da je Ana htela da upiše policijsku akademiju, pošto su iz tih bezbednosnih službi dolazili da se raspituju za porodicu i niko od nas nije imao ništa ružno da kaže. Baba i deda su toliko voleli te devojčice, sećam se i dan-danas kako su slavili kad se Ana rodila. Bilo je bombardovanje, a mi svi u skloništu. Bombe su padale, a oni su nas častili i ulepšali nam te teške dane - pričaju uplakane komšije.

Da je Ana samo nekoliko sati pre tragične smrti bila na slavlju, svedoče i snimci sa njenog profila na Instagramu. Ona je tokom cele proslave sestrinog rođendana kačila snimke na kojima grli drugove, drugarice i sestru i peva. - Bože, kako godine lete, bože, do juče bila si dete - pevala je Ana svojoj sestri, ne sluteći da će im to biti poslednja zajednička proslava.

Kurir.rs/ J. Rafailović - B. Travica Foto: Kurir, Privatna Arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track