Udata profesorka zavela pet učenika, kruže eksplicitni snimci: Seks skandal odjeknuo u uglednoj školi (FOTO)

Novosti Online

02. 12. 2019. u 18:33

Istraga otkrila da je Fiona Vioti (30), koja se ranije bavila modelingom, spavala sa učenicima

Удата професорка завела пет ученика, круже експлицитни снимци: Секс скандал одјекнуо у угледној школи (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

UDATA profesorka istorije u jednoj od najelitnijih škola u Južnoafričkoj Republici imala je seksualnu aferu sa barem pet učenika.

Fiona Vioti (30) spavala je sa dečacima u školi “Bishops Diocesan College“ u Kejptaunu između 2013. i 2019, potvrdila je istraga.

Seks skandal obelodanio je jedan 18-godišnji đak, tvrdnjama da je bio u “intenzivnoj vezi” sa njom i da je počela da vrši pritisak kad je hteo da raskine.

Pročitajte još: Zbunio je automatik, pomešala kočnicu i gas: U praznoj garaži umalo pala sa trećeg sprata (VIDEO)

- U početku je pristao na sve, ali je postao žrtva kad nije mogao da raskine. Profesorka mu je u početku slala poruke da se nađu kod nje kući, ali je dostiglo nivo kada mu je svega bilo dosta – kaže roditelj učenika i dodaje da nije htela da ga ostavi na miru pa su na kraju otišli do direktora.

Pročitajte još: Ko je Vječeslav Sobolev, ukrajinski poslanik kome su ubili trogodišnjeg sina? Plejboj, "trn u oku" zbog Donjecka, vlasnik supermarketa


Fiona je koristila priliku da zavede tinejdžere i kao trener vaterpolo tima, a iznenada u oktobru dala je otkaz, nekoliko dana pre nego što se optužba pojavila u javnosti.



Privatni istražioci koje je angažovala škola otkrili su da je ona ciljala punoletne đake barem šest godina, pre i posle udaje za investitora Pava Viotija (32).

Pronašli su i njene eksplicitne snimke koji su kružili školom i po internetu, ali nisu otkrili kome ih je slala.



Profesorka se prethodno bavila modelingom i njene fotografije su izašle u časopisu “Sports Illustrated”. Njen deda je bio direktor ove, inače hrišćanske, škole, dok je njen otac, kao i ona, tu predavao istoriju.


Lokalni mediji pišu da neće biti pokrenut disciplinski postupak jer je već dala otkaz, ali da je malo verovatno da će ikada moći da predaje.

Fionin advokat kaže da njegova klijentkinja ide na terapiju kod psihijatra, dok je muž rekao da su se posle skandala razdojili.

(dailymail.co.uk)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (31)

Somborac

02.12.2019. 20:31

@Saša - Da, mi sa istoke "ne volimo" te radnje. Inače u najboljem slučaju jug a ne zapad. I zemlja BRICS-a

Predrag

02.12.2019. 19:15

Konačno jedna prava vijest.Očigledno je da se sva ona grozomorna ubistva , davljenja , maltretiranja i ko zna šta tretiraju kao pozitivne vijesti a ovo je kao negativa .Znate šta .Rećiću to naglas .Volio bi da sam i ja imao jednu ovakvu profesorku ili što bi Željko Samaržić rekao Dajte jednu lošu kojoj radi mašta

Seksualno zlostavljanje?

02.12.2019. 19:16

Dečaci uglavnom imaju prvo seksualno iskustvo sa odraslim zenama, ili ćemo sad da budemo licemeri? Treba da se zene nevini, mozda? Toliko buke oko seksa i proglašavanje krivim neke ne baš krive ljude. Da se razumemo, nisam za to da profesorka uzima nevinost dečacima!

Extreme

02.12.2019. 19:19

Mene samo zanima gde su takve profesorke bile kad sam ja trenirao i isao u srednju skolu???? Eeeeeej zivote pokvareni dzojstiku!!!

Nikola

02.12.2019. 19:39

Decacima po medalju, a ja se pitam gde su sve te profesorke kada sam ja isao u skolu? (Tuzic)

prcko

02.12.2019. 20:00

mislim bas moras biti lud ovako zgodnu zensku staviti za rokovodioca vaterpolo tima. mogu zamisliti grupnjake koje su vodili po svlacionicama sto je sasvim prirodno. ona lepa zgodna, momci mladi lepi. nema tu nista strasno, punoletni su bili.

profesorko

03.12.2019. 09:06

@Braco - i jedno i drugo je pravilno ponegde na nasem jezickom prostoru, bas kao doktorka ili doktorica

Rus Srb

02.12.2019. 20:42

profesorka.voli piletinu...strast ko uspe u zivotu da kontrolise moze uspeti.biti veliki u profesiji.svakoj..ali mali broj ljudi ima toliki kapacitet mozga..mali.padaju zbog sex afera predsednici drzava.ministri.lekari itd..ko moze kontrolisati um.kontrolise ceo svet..

ranko75

02.12.2019. 22:55

Zao mi dece sto su stradali. Bolje da sam postradao ja mesto svih njih.Dobrovoljno bih stradao za svakoga od njih samo da njih zastitim. Znam da bi me izmucila ali trpeo bih samo decu da zastitim.