Krenula preko Ibra sa srpskom zastavom, pa je priveli: Maltretiranje od strane kosovske policije (VIDEO)

Tanjug

02. 12. 2019. u 19:02

Negde na polovini mosta ova žena je sklopila trobojku kojom je bila ogrnuta, međutim, zaustavila ju je patrola kosovske policije

Кренула преко Ибра са српском заставом, па је привели: Малтретирање од стране косовске полиције (ВИДЕО)

Foto: Youtube screenshot

Kosovska policija je danas oko 14 časova na mostu u Mitrovici zaustavila i privela ženu koja je noseći srpsku trobojku pokušala da pređe u južni deo grada.

Sve se desilo u ranim popodnevnim satima, na mostu preko Ibra.

Pročitajte još: Priština raspisala poternicu za Zvonkom Veselinovićem


Negde na polovini mosta ova žena je sklopila trobojku kojom je bila ogrnuta, međutim, zaustavila ju je patrola kosovske policije i, kako prenosi Kosovo pres, posle kraćeg saslušanja žena je privedena.

Rekla je da ne vidi zašto bi nekog provocirala srpska zastava ako albanske zastave, kojima je okićen južni deo grada, ne provociraju nikoga, preneo je portal Kosovo onlajn.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Idi Begaj

02.12.2019. 20:57

Pitam se pitam....Da li je neko sa Albanskom zastavom krenuo da prelazi u Severnu Mitrovicu?

sinisa

03.12.2019. 09:45

@Idi Begaj - U severnom delu Kosovske Mitrovice ima puno Albanskih zastava.Sto ne postavis pitanje sta ce Albanske u Srbiji.Da li Siptari na Kosovu imaju svoju zastavu posto su im tvoji prijatelji kako kazu dali drzavu,ili se kite tudjom zastavom.Na Kosovu i Metohiji se vijore zastave Amerike ,Albanije i drugih po potrebi ali Kosovske nema nigde.