Klapa Ragusa izvređala Frajle zbog nastupa u Dubrovniku i uporedili ih sa Cecom

Novosti online

02. 12. 2019. u 12:41

Publiku na Dubrovačkom zimskom festivalu zabavljala je grupa Frajle iz Novog Sada, što se klapi Ragusa nije dopalo

Клапа Рагуса извређала Фрајле због наступа у Дубровнику и упоредили их сa Цецом

Foto: Fejsbuk

Publiku na Dubrovačkom zimskom festivalu zabavljala je grupa Frajle iz Novog Sada.

Ali nastup grupe koja je, osim po vlastitim pesmama, poznata i po obradama pesama Đorđa Balaševića i Olivera Dragojevića nije se svideo svima. Dubrovačka klapa Ragusa na svojoj Fejsbuk stranici objavila je tekst u komesu ove cenjene pevačice, koje su nastupale i na Runjićevim večerima, uporedili sa Cecom Ražnatović.


Ovo je njihova objava:

"Evo upravo pobegao sa Stradunu. Upaljena je prva Adventska sveća i onda sve u duhu dubrovačke tradicije počele na bini pevati Frajle iz Novoga Sada. Lepo su one pozdravile okupljene građane i rekle im da odmah ćaskaju i lepo pevaju sa njima i pesma je krenula nema šta prava Adventska. Ipak je to bilo previše za moje uši pa sam otišao odmah kući. Sa punim pravom očekujem iduću setemanu, tj. drugu Advensku sveću upriličiti sa poznatom pevačicom Ražnjatović Cecom. Inače, večeras nastupa u Revelinu i Bajaga. Pametnom dosta", stoji u objavi.


Frajle na ovo nisu odgovarale, ali na svom profilu na Instagramu objavile su nekoliko fotografija iz Dubrovnika i otkrile da im je bilo "divno".


"Divno je bilo sinoć u Dubrovniku! Hvala svima koji ste bili na Stradunu, hvala svima koji ste došli iz drugih gradova i hvala organizatorima. Cmok od nas", napisale su.


(Index.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

TonySoprano

02.12.2019. 13:52

Dame za primer naše Frajle, svaka čast devojke, zna se ko je nivo! Nikad neće bolji na goreg pljunuti. Pametnom dosta.

Prellee

02.12.2019. 14:19

Neko se mjenja kroz vrijeme a neko nikako. Tako i ova klapa, beznadežni za sva vremena. U svakome vide samo Cecu, a ne vide bogastvo života! Mogu slobodno reči, prevaziđeni i dobro ograničeni u svojim nadzorima, kad umjesto ove četiri divne cure, vide JEDNU Cecu!

Miki

03.12.2019. 16:57

@Prellee - Realno i da vide u svakoj nasoj pevacici jednu Cecu, Ceca je institucija za njihove dosadne pevaljke.

SaleK

02.12.2019. 17:33

Hrvati samo rade svoj posao-a sta mi radimo?Idemo tamo kao neki dusevni siromasi-i samo je pitanje kad ce neko od muzicara,glumaca il sportista tamo i fizicki da bude napadnut.