Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.12.2019.

16:32

"Nije lako ovde doći i odmah dobiti mesto u timu" VIDEO

Fudbaler Real Madrida Luka Jović je istakao da mu nije bilo lako da se prilagodi na promenu sredine.

Izvor: SV

Autor: SV

On je letos prešao iz Ajntrahta u Real Madrid u transferu vrednom 60 miliona evra, a o svemu tome je govorio u emisiji "Lično, nezvanično", autora Filipa Čukanovića.



"Zadovoljan sam kako su me prihvatili saigrači, Modriću je lakše jer priča španski jezik, igrači iz Brazila nikako ne govore engleski, a Španci kako koji... Ima mlađih igrača sa kojima sam uspostavio dobar kontakt, mislim da će vremenom da bude bolje. Došao sam iz Ajntrahta u Real, nije baš lagano kada napravite tako veliku promenu
", rekao je Jović.

On je potom naveo šta misli da je neophodno da jedan mladi igrač stigne do tako velike scene.

"Naporni rad, mnogo sreće... Mora da se bude veliki radnik, mora da se bude pošten prema sebi, saigračima, da se bude zahvalan treneru, ali je glavni uzrok svega sreća", dodao je Jović.

Naveo je i da ima korektan odnos sa trenerom Zinedinom Zidanom.

"Rekao mi je da veruje u mene, da je zadovoljan što sam tu. Očekujem da dobijem veću minutažu u narednom periodu, ali ovo je veliki klub, veliki pritisak, za mene nešto novo. Nije lako ovde doći i odmah dobiti mesto u timu, ali verujem u sebe i svoj kvalitet"
, istakao je Jović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve