Zbunio je automatik, pomešala kočnicu i gas: U praznoj garaži umalo pala sa trećeg sprata (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2019. u 14:50

Žena je kasnije izjavila da je tek nedavno uzela automobil sa automatskim menjačem

Збунио је аутоматик, помешала кочницу и гас: У празној гаражи умало пала са трећег спрата (ВИДЕО)

Službenica tajlandskog ministarstva zdravlja došla je na posao i našla mesto u prolupraznoj garaži. Iako je imala mesta da bira ona je rešila da u rikverc zauzme mesto pored stuba.


U jednom momentu izgubila je kontrolu nad vozilom i probila betonsku barijeru na trećem spratu garaže. Automobil ipak nije pao na ulicu ispod, a na svu sreću betonska barijera dole nikoga nije smrvila!


Žena je kasnije izjavila da je tek nedavno uzela automobil sa automatskim menjačem, u početku nije znala da li da prati kamere ili da gleda u retrovizore, a dodatno su je zbunili i uplašili parking senzori.

PROČITAJTE JOŠ: Zaglavila joj se štikla pa automobilom uletela u izlog: Neobična saobraćajna nesreća u Banjaluci (VIDEO)


Ipak najveći grešku je napravila kada je pomešala papučicu gasa i kočnice. Kolege su joj odmah pomogle i sprečile nesreću ali se kasnije vidi kako je ismevaju.





(nezavisne.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

bane kan

02.12.2019. 18:20

Njena greska je sitnica u odnosu na gradjevinara koji je napravio ogradu od sira da moze jedan auto da je probije. Treba da je caste za testiranje ograde koja nije polozila ispit