SEBIJA SE I NA HADŽILUKU BAHATI: Bakirova žena se u Saudijskoj Arabiji pojavila u markiranoj garderobi, evo koliko vredi
Foto: Printscreen YouTube

ne štedi

SEBIJA SE I NA HADŽILUKU BAHATI: Bakirova žena se u Saudijskoj Arabiji pojavila u markiranoj garderobi, evo koliko vredi

Bosna i Hercegovina -

Nedavni odlazak sa suprugom Bakirom Izetbegovićem na UMRU, verski događaj koji obavezuje svakog muslimana i koji je poznat i kao Mali Hadž, Sebija Izetbegović, direktorka Kliničkog centra u Sarajevu i poslanica u Parlamentu Federcije BiH iskoristila je za predstavljanje "modne linije" u kakvoj je javnost u Bosni i Herecegovini nije do sada poznavala.

Ako izuzmemo nedavnu posetu Kataru gde je u društvu svoje prijateljice, ambasadorke Bisere Turković, posjetila najviše zvaničnike ove zemlje i dogovorila poslovnu saradnju u oblasti medicinskih usluga.

U obe posete, i Kataru i Saudijskoj Arabiji, gospođa Izetbegović, koja se poslednjih godina nametnula kao modna ikona nove bošnjačke elite nosila je hidžab, koji je predviđen strogim protokolom.

Hidžab je gospođa Izetbegović maštovito nadopunila atraktivnim modnim detaljima najpoznatijih svetskih dizajnerskih brendova. Profesorka Izetbegović je tokom hodočašća nosila elegantnu torbu "Beaubourg", za koju su analitičari Fejsbuk stranice "Narod zna" izračunali da košta 2.090 dolara.

Elegantan "look", po kojem je prepoznatljiva, Sebija Izetbegović je, kako to i priliči ovako svečanom i jedinstvenom događaju, upotpunila upečatljivim kožnim papučama iz kolekcije "Guči", čija cena iznosi 1.331 dolara.

U svakom slučaju, Sebija Izetbegović, "prva u Bošnjaka", svojom pojavom i pažljivo odbranom modnom kolekcijom jesen-zima dostojno je predstavila svoje sunarodnjakinje na ovogodišnjem okupljanju muslimanki i muslimana iz celog sveta u Saudijskoj Arabiji.

Pojedinačna cena odlaska na Umru, prema cenovniku Islamske zajendice BiH iznosi 1.225 evra i uključuje boravak od 12 dana na muslimanskim svetim mestima u Saudijskoj Arabiji.

Kurir.rs/Slobodna bosna Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track