Novicki potcenio Dončića: I stručnjaci nekad pogreše VIDEO

Luka Dončić je već u prvoj NBA sezoni potvrdio da je dostojan naslednik Dirka Novickog, ali ni Nemac nije očekivao da će biti toliko dobar u drugoj.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ponedeljak, 02.12.2019.

13:55

Novicki potcenio Dončića: I stručnjaci nekad pogreše VIDEO
Photo by Katharine Lotze/Getty Images

Dončić je već sada jedan od kandidata za najkoristnijeg igrača lige sa prosekom od 30,6 poena uz 9,9 skokova i 9,6 asistencija po meču.

Slovenac je u novembru postao tek treći igrač u istoriji NBA sa tripl-dabl prosekom uz najmanje 30 poena u jednom mesecu, posle Oskara Robinsona i Rasela Vestbruka.

Pročitajte još Dončić se poigravao i sa uzorom Lebronom VIDEO

"Da budem iskren, mislio sam da će imati mnogo teži period prilagođavanja u drugoj sezoni. Jer je bio fenomenalan prošle godine sa brojnim tripl-dablovima, mislio da će se igrači više koncentrisati na njega. Ali izgleda da je on postao još bolji. Izgleda da sam pogrešio. Čak i stručnjaci pogreše. On je sjajan", rekao je Novicki.

Nemac je u nedelju uveče gledao kako Dončić blista u direktnom duelu sa Lebronom Džejmsom i predvodi Dalas do pobede nad Lejkersima 114:109 u Los Anđelesu, gde su "jezeraši" odali veliko priznanje bivšem šampionu.

Pročitajte još
Dončić i "spoljno osoblje" osvojili "Stejpls centar"! VIDEO

"Nisam imao ideju da će Lejkersi to da urade", prokomentarisao je Novicki neočekivani video u njegovu čast u "Stejpls centru" gde ga je između ostalih pozdravio i Kobi Brajant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: