OTAC MONSTRUM: Ubio je trudnu ženu i dve ćerkice, a kada je priznao zašto je to uradio - svi su zanemeli! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

jezivo

OTAC MONSTRUM: Ubio je trudnu ženu i dve ćerkice, a kada je priznao zašto je to uradio - svi su zanemeli! (VIDEO)

Planeta -

Nakon što je ubio trudnu suprugu i dvoje dece, muškarac Kristofer Vots (Kris Vots) iz Kolorada osuđen je na pet doživotnih kazni, a roditeljima ubijene žene dužan je da plati 6 miliona dolara odštete.

Roditelji ubijene trudnice verovatno neće videti ni dolara od ovog novca, ali cilj im je bio da spreče Krisa da svoju priču proda medijima i da zarađuje na smrti njihove ćerke i unuka.

Krajem novembra prošle godine Šenen (34) se vratila kući s poslovnog puta gde su je kao i inače dočekali suprug i njihove dve ćerke Bela (4) i Seleste (3).

Samo nekoliko sati nakon toga, kolegica je nekoliko puta zvala Šenen koja se nije javljala na telefon. Zabrinuta koleginica otišla je do kuće porodice Vots, a kako niko nije otvarao vrata, pozvala je policiju, prenosi Dejli Mejl.

Dok su pretraživali kuću naišli su na Krista koji se trudio da izgleda uzrujano zbog nestanka porodice. U samoj kući nije bilo tragova nasilja, a ženin automobil bio je u garaži. Kris je čak dao izjavu za lokalnu televiziju, u kojoj moli da mu pomognu u potrazi za njegovim najmilijima.

Međutim za samo dva dana, Kristofer je uhapšen i osumnjičen za ubistvo. Policiji je prvo kazao kako je supruga ubila ćerke, što je u njemu izazvalo toliki bes da on ubije nju.

Međutim, poligraf je pokazao da laže, a nakon toga je usledilo priznanje. Beživotna tela je bacio u u napušteno skladište nedaleko od kuće u kojoj su živeli, a nakon toga su usledili mučni detalji ovog čina.

Bez ikakve emocije na licu, Vots je priznao zašto je počinio ovaj gnusan zločin, a javnost je samo zanemela.

Pokrivačem je ugušio suprugu, a nakon nje i ćerke. Posljednje reči najmlađe bile su 'Nemoj tata', no nije se zaustavio.

Sve je učinio zbog ljubavnice, kolegice sa posla, u koju je bio jako zaljubljen. Iako je tražio razvod od supruge, ona je to odbijala pa je Kris sam pronašao rešenje.

Krivicu je priznao 6. novembra 2018. godine, a samo dve nedelje kasnije osuđen je na pet doživotnih kazni zatvora. Ljubavnica ga nikada nije posetila u zatvoru.

Kurir.rs/Večernji.hr

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja