Ubijen trogodišnji sin poslanika u Ukrajini

Nepoznati napadači otvorili su juče vatru na automobil ukrajinskog poslanika Vjačeslava Soboljeva u centru Kijeva i ubili njegovog trogodišnjeg sina, rekli su policijski izvori.
Iz ukrajinskog Ministarstva unutrašnjih poslova nisu saopštili ko je vlasnik vozila na koje je pucano, niti su objavili identitet žrtve.
 
"Dete je umrlo u vozilu Hitne pomoći na putu do bolnice od posledica ranjavanja", objavljeno je na Fejsbuk stranici MUP-a.
 
Napad se dogodio danas oko 17 časova u centru Kijeva.
 
Soboljev, biznismen iz Donjecka, poslanik je ispred partije Blok Petra Porošenka. On je 2010. i 2011. godine bio direktor u ukrajinskoj državnoj energetskoj kompaniji "Naftogaz".
  • Gradjanin

    02.12.2019 09:09
    Dno dna
    Ubijati ljude zbog politike je gnusno. Ubijati poslanike je protiv svih normi. A buijati njihovu decu staru 3 godina, apsolutnu nevinu, je dno dna, nešto najgore što bolestan um može da smisli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet