Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
STIŽE GENERACIJA E-BEBA Rađa se sve više dece parova koji su se UPOZNALI NA INTERNETU nego uživo

STIŽE GENERACIJA E-BEBA Rađa se sve više dece parova koji su se UPOZNALI NA INTERNETU nego uživo

Do 2035. godine više će biti parova koji su se upoznali na internetu nego uživo, a dve godine kasnije najveći broj rođenih beba imaće roditelje koji su vezu počeli "onlajn", pokazuje novo istraživanje.

Istraživanje poslovne škole koledža u Londonu utvrdilo je da je 2,6 miliona takozvanih e-beba već rođeno od 2000. godine.

Ista studija je proučavala i demografske projekcije rasta stanovništva da bi utvrdila uticaj tehnologije na to kako ćemo nalaziti ljubav u budućnosti.

U izveštaju je 2035. godinu kao tačku preokreta u kojoj će se više parova upoznati na internetu nego licem u lice.

Zaključili su da će četiri od deset beba rođenih do 2030. godine imati roditelje koji su se upoznali na internetu, a da će brojka do 2027. preći polovinu.

Muškarci imaju više šansi od žena da dobiju dete sa partnerom koga su upoznali onlajn - 42 posto u odnosu na 33.

Pročitajte još

Istraživači su prikupili podatke više od 4.000 korisnika popularnog sajta za upoznavanje Eharmony i otkrili da je više od trećine na taj način pronašlo svoje partnere.

- Digitalni svet je pojednostavio proces upoznavanja preko interneta, olakšava pronalaženje partnera i osigurava da on odgovara našim kriterijumima. Početak nove ere dejtinga 21. veka biće 2035. godina - navedeno je u studiji.

U protekle četiri godine najpopularniji načini "sparivanja" bili su preko posla, zajedničkih prijatelja i na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: