Vesti

0

Omladina Narodne stranke sumnja da se prodaja Megatrenda nije ni dogodila

Autor: MIM

Izvor: Beta

Omladina Narodne stranke sumnja da se prodaja Megatrenda nije ni dogodila

"Megatrend je 2015. godine pokušao da promenom imena u 'Džon Nezbit' prikrije sve afere koje prate tu ustanovu, što dovodi do zaključka da je navodna prodaja još jedan marketinški trik", naveo je predsednik Omladine Narodne stranke Ivan Gajić u pisanoj izjavi.

Gajić je dodao da tu tvrdnju potkrepljuje činjenica da investicioni konzorcijum, kao i njegovo rukovodstvo ne postoje, već je to obično preduzeće koje je registrovao novi vlasnik Megatrenda Dejan Đorđević sa minimalnim osnovačkim kapitalom.

"Predstavnik očigledno nepostojećeg nemačkog konzorcijuma Dejan Đorđević je ujedno i predsednik Konzervativno reformističke stranke od prošle godine. Ta stranka je 2016. godine, pod nazivom Reformististička stranka, na parlamentarnim izborima podržala listu Muamera Zukorlića, sadašnjeg predsednika Odbora Skupštine Srbije za obrazovanje", naveo je Gajić.

Gajić je upitao da li će Megatrend, zbog očigledne povezanosti sa vlastima, nastaviti da po ubrzanoj proceduri za novac ili neku drugu protivpravnu uslugu dodeljuje zvanja sadašnjim i budućim funkcionerima aktuelne vlasti.

Dodao da se ni raniji rad dosadašnjeg vlasnika Megatrenda Miće Jovanovića ne sme zaboraviti i da se sve mora ispitati, jer "koliko god on bežao iz Srbije, od svojih dela ne može i moraće da odgovara za njih jednog dana".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR