VREME JE DA SE SKRASIM! Antić: Imam četvoro unučadi, to je privilegija života! (FOTO)
Foto: Starsport@

blizu penzije

VREME JE DA SE SKRASIM! Antić: Imam četvoro unučadi, to je privilegija života! (FOTO)

Fudbal -

Radomir Antić, nekadašnji selektor Srbije i trener tri najveća kluba u Španiji je dao opširan interjvu za tamošnje medije u sklopu najave derbija između Atletika i Barselone!

"Trenutno uživam u trenutnoj situaciji. Ja sam deka, imam četvoro unučadi i to je privilegija života. Pomažem im da porastu i jako mi je lepo." - otkrio je Antić koji nema nameru da se vrati fudbalu i pored brojnih poziva:

"Ne nedostaje mi trenerski posao. Do sada sam sam odlučivao o sebi i ne kajem se. Tačno je da me ponekad pozovu da preuzmem neki tim, ali, želim da živim svoj život. Živeo sam na različitim mestima u različitim kulturama i na različitim kontinentima, i znam šta to znači. Ne mogu da se žalim, fudbal mi je dao mnogo i sada je vreme da se skrasim."

Antić se prisetio provedenog vremena na klupi Atletika:

"Ponosan sam na taj period. Doneo sam odluku da preuzmem tim, iako sam imao predugovor i dobijen novac od drugog kluba. Ali, želeo sam da pokažem sebi da mogu da treniram Atletiko, klub koji je u tom momentu bio najteži za vođenje. Predsednik Hesus Hil je promenio 10 trenera za tri godine, bilo je mnogo problema. Sećam se da je jednom ušao u našu svlačionicu i video moju tablu sa svim detaljima pripreme meča. Pitao me je: "Šta je to? Nisam ovo video u životu". Rekao sam mu naravno, jer nikada nije bio u svlačionici Radomira Antića".

Prokomentarisao je predstojeći derbi meč Primere između Atletika i Barselone , kao i najveću zvezdu Katalonaca Lea Mesija.

"Bilo je promena u igračkom kadru Atletika. Oboren je rekord sa transferom Žoaa Feliksa...za titulu u Španiji će se boriti Real, barselona i Atletiko. A Mesi? Nije najbolji samo kao fudbaler, često vidim kako se igra sa svojom decom, sa svojom porodicom. Volim igrača njegovih karakteristika sa tako mnogo ljudskih osobina. Istina je da se nekada pomalo isključi na terenu, ali je hrabar, pravi razliku i Barseloni treba igrač koji im rešava probleme, što on jeste" - smatra Radomir .

Smatra da su engleski timovi u prednosti u Ligi šampiona:

"Tu prednost dajem engleskim timovima zbog svog takmičarskog ritma i ritma igranja jakih utakmica koji sada Španija nema" - zaključio je Antić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track