REZZIME DANA (subota): Bar vas nisu razočarali Liverpul, Totenhem i Real...

Vreme čitanja: 4min | sub. 30.11.19. | 23:05

Pogledajte ko vam je 30. novembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...


ZAOKRUŽENO

LIVERPUL - BRAJTON (tip 1, kvota 1,25) – 2:1

Liverpul je po ko zna koji put ove jeseni uspeo sebi da zakomplikuje život i ni iz čega stvori dramu, pa je tako posle glavometa s potpisom Virdžila van Dajka došao u situaciju da strepi pred Brajtonom sa igračem manje zbog gluposti Alisona Bekera. Srećom po Redse i ovog puta se sve završilo bezbolno, ali pitanje je još koliko će Fortuna ovako maziti trenutno najbolji tim Engleske - 2:1 (2:0).

OPŠIRNIJE OVDE

TOTENHEM - BORNMUT (tip 1, kvota 1,35) – 3:2

Totenhem pod komandom Žozea Murinja doživljava procvat i Pevci su na 3/3 otkako je Posebni stigao u Severni London. Opet goleada, ovog puta protiv Bornmuta u kojem je Totenhem ponovo dozvolio protivniku dva gola – baš kao protiv Vest Hema i Olimpijakosa. Totenhem – Bornmut 3:2.

OPŠIRNIJE OVDE

ALAVES - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,45) – 1:2

Nije bilo lepo, ali nije ni moglo da bude. Real Madrid je po surovim vremenskim uslovima uspeo da nekako iščupa pobedu u Baskiji protiv Alavesa (2:1) i da zada Barseloni novi izazov u trci za lidersku poziciju. Katalonci imaju tri boda manje i sutra u derbiju gostuju Atletiku.

OPŠIRNIJE OVDE

MONPELJE – AMIJEN (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 4:2

Subotnje veče u Ligi 1 ovog 30. novembra upmatiće i Damijen Le Talek. Nekadašnji vezista Crvene zvezde bio je strelac jednog od četiri pogotka Monpeljea koji je ubedljivo savladao Amijen sa 4:2. Iako je Le Talek preciznim udarcem glavom doveo domaćine u vođstvo u 14. minutu meč u Monpeljeu obeležio je prelepi pogodak domaćeg napadač Endija Delora koji je ubio pauka u golu gostujućeg tima. Fenomenalan šut...

OPŠIRNIJE OVDE

LIL – DIŽON (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 1:0

Lil je uhvatio priključak u borbi za drugo mesto pobedom nad Dižonom pred svojom publikom, istina minimalnom od 1:0 za koju se pobrinuo Nigerijac Viktor Osimen. Nekadašnji napadač Volfzburga uspešno je realizovao najstrožu kaznu u šestom minutu nadoknade u prvom poluvremenu i sedmim pogotkom u sezoni doneo vredna tri boda Dogama. 

OPŠIRNIJE OVDE

PRECRTANO

ČELSI - VEST HEM (tip 1, kvota 1,30) – 0:1

Čelsiju definitivno nije prijala reprezenativna pauza, jer više ne liči na tim koji je gazio redom pre nego što se klupski fudbal još jednom nakratko raspustio. Posle ubedljivog poraza od Sitija i jedva izborenog remija u Valensiji Plavci su pali na Stamford Bridžu i poklonili velika tri boda Vest Hema - 0:1.

OPŠIRNIJE OVDE

NJUKASL - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,23) – 2:2

Od danas nova odbrana krune postaje sve više misaona imenica za Mančester Siti pošto je na gostovanju Njukaslu izvukao samo bod, iako je na osam minuta pre ulaska u zaustavno vreme uspeo da preokrene rezultat uz projektil Kevina de Brujnea koji je pocepao rukavice Martina Dubravke. So na otvorenu ranu stavio je bivši igrač Liverpula Džondžo Šelvi vrhunskim udarcem s 20 metara, čime je bivši klub dodatno pogurao ka skidanju kletve stare 30 godina - 2:2. 

OPŠIRNIJE OVDE

BAJERN – BAJER LEVERKUZEN (tip 1, kvota 1,25) – 1:2

Na slučaju Bajerna mogli bismo da primenimo onu narodnu: ko visoko leti... Od dolaska Hansija Flika Bavarci su išli samo uzlaznom putanjom. Olimpijakos (2:0), Dortmubnd (4:0), Fortuna (4:0). U Beogradu su spram srpskog šampionata izgledali kao vanzemaljci, ali u derbiju Bundeslige sasvim druga priča. Leverkuzen je došao s jasnom idejom na Alijanc arenu, hrabro i visoko izašao, napao zadnju liniju domaćina i s dve strašne kontre u prvih 35 minuta zadao udarce od koji šampion nije uspeo da se oporavi - 1:2. 

FJORENTINA – LEĆE (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 0:1

Neverica i žestoki zvižduci na Artemio Frankiju. Vinćenco Montela je u agoniji i deluje nemoćno u nameri da podigne Fiorentinu, koja je doživela i treći uzastopni poraz u Seriji A. Leće je slavilo posle nešto više od dva meseca i sedam uzastopnih utakmica bez trijumfa, pa se probilo na 14. mesto na tabeli - 0:1 (0:0).

GENK – SINT TROJDEN (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 1:2

Aktuelni šampion Belgije Genk ni iz trećeg pokušaja sa novim trenerom Hanesom Volfom nije uspeo da stigne do trijumfa. Večeras je sva tri boda odneo Sint Trojden koji je slavio kao gost sa 2:1. Kakav košmar za Genk, ali i kladioce koji su opet imali veru u učesnika Lige šampiona...

OPŠIRNIJE OVDE

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara