Ulsan se pribojava poslednjeg kola: Paločevićev Pohang je umeo da bude koban, Pešić vodi Seul u Ligu šampiona

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.11.19. | 13:59

U nedelju ujutro finalna runda u Južnoj Koreji

Osim Superlige Kine u ranim jutarnjim časovima u nedelju se okončava i šampionat Južne Koreje. Uzbuđenja neće nedostajati...

Poslednje kolo odrediće prvaka u zemlji Heung Min Sona. Najbolje stoji Ulsan, koji je tri koraka ispred drugoplasiranog Đonbuka. Međutim, postoji jedna začkoljica. Lider ima fobiju od Pohanga sa kojim se sastaje u finalnoj rundi.

Izabrane vesti

Naime, upravo je taj tim bio koban po Ulsan pre par godina, kada je golom u nadoknadi vremena oteo titulu čedu Hjundaija, pa ono sada na trofej najboljeg u Južnoj Koreji čeka 14 godina. Ulsan, pritom, nema pravo na kiks, jer mu ni bod nije dovoljan, ako Đonbuk slavi. Đonbuk ima za četiri pogotka bolju gol-razliku od Ulsana i, čini se, lakši posao. U goste mu stiže Gangvon, koji nema nikakav rezultatski imperativ.

Sa druge strane, Pohang u kome je jedan od nosioca igre srpski internacionalac Aleksandar Paločević može do trećeg mesta i kvalifikacija za Ligu šampiona, a za taj podvig mu je neophodan i kiks Seula, gde je udarna igla Aleksandar Pešić sa deset pogodaka.

JUŽNA KOREJA 1, PLEJ-OF - 38. (POSLEDNJE) KOLO

Nedelja
07.00: (1,82) Ulsan (3,50) Pohang (4,60)
07.00: (1,30) Đonbuk (5,70) Gangvon (9,00)
07.00: (2,45) Daegu (3,25) Seul (2,95)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press / Star sport / Shutterstock



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara