REZZIME DANA (petak): Marselj i Šalke za miran san

Vreme čitanja: 4min | pet. 29.11.19. | 23:00

Pogledajte ko vam je 29. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

MARSELJ - BREST (tip 1, kvota 1,45) - 2:1
Radonjić je heroj Marselja. Čim je prošle nedelje probio maler, krenula je serija! Nemanja Radonjić je nastavio svoj golgeterski niz u dresu Olimpika iz Marselja i to po oprobanom receptu. Ponovo je ušao s klupe i opet pogodio mrežu rivala, s tim da ovaj gol ima veću važnost pošto je doneo trijumf ekipi sa Velodroma protiv Bresta od 2:1. Tako vam je doneo prolazak ovog tipa.

Opširnije OVDE.

ŠALKE - UNION BERLIN (tip 1, kvota 1,75) - 2:1
Šalke je definitivno jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogdišnje sezone u Bundesligi, a dobra forma ekipe Dejvida Vagnera nastavila se i na otvaranju novog kola u nemačkom elitnom rangu gde su savladali Union iz Berlina sa 2:1. Teško, ali samo je trijumf važan i on se računa. Imali su domaćini puno sreće, posebno nakon velikog kiksa Nevena Subotića koji je u 86. minutu jeftino izgubio loptu i omogućio maestralnom Aminu Aritu da posluži Suata Serdara koji je postigao pobedonosni pogodak.

Opširnije OVDE.

ANTVERPEN - MEHELEN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0
Dugo su gosti odolevali nadmoćniojem rivalu, imali i dosta sreće jer je Mbokani promašio penal u nadoknadi prvog poluvremena što je sigurno dodatno iziritiralo sve vas koji ste čekali keca. Na kraju vas je obradovao Kevin Miralas, provereno premijerligaško ime, čiji je udarac u 75. minutu obradovao domaće navijače. Jedan, ali vredan pogodak za Antverpen i veliko slavlje svih vas koji ste čekali keca.

LORIJAN - GRENOBL (tip 1, kvota 1,63) – rezultat 2:1
Lider francuske druge lige nije izneverio. Ali, daleko od toga da je ovo bila lagana pobeda. Jeste domaćin vodio 2:0 posle prvog poluvremena, Grenobl je smanjio u 68. minutu, a nakon toga je potpuno dominirao terenom. Dovoljno je reći da je gost imao posed lopte od čak 68 odsto! Na sreću svih koji su igrali keca, Lorijan je uspeo da se odbrani i da donese pogodak na tiketima.

BREDA - MVV (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:0
Reklo bi se – rutinski. Bori se Breda za ulazak u prvu ligu, a do nova tri boda večeras pogurali su je i srpski i hrvatski fudbaleri Luka Ilić, koji je postigao drugi gol u finišu utakmice i Andrija Filipović, koji mu je asistirao. Lako do keca i zaokruženog pogotka na tiketu.

DINAMO BUKUREŠT - JAŠI (tip 1, kvota 1,60) - 1:0
Slavko Perović je nastavio sa dobrim igrama i danas je ponovo pogodio za pobedu Dinama iz Bukurešta. Bio je strelac u 48. minutu utakmice protiv Poli Jašija - 1:0. Potvrda dobrih igara i odlične golgeterske forme. Svi vi koji ste zaokružili keca mogli ste da odahnete posle ovog pogotka bivšeg igrača Crvene zvezde.

Opširnije OVDE.

KLERMON - NIOR (tip 1, kvota 1,53) – rezultat 1:0
Domaćin je u dosta boljoj formi od Niora i tu prednost je iskoristio da dođe do minimalne pobede na svom terenu. Gol odluke postigao je Iglesijas u 32. minutu. Klermon je posle toga kontrolisao loptu, tok utakmice, Nior nije uspevao da „zakuva“, a sve je bilo gotovo u 76. minutu, kada su gosti ostali sa igračem manje zbog isključenja Sisoka. 

PRECRTANO

SELTA - VALJADOLID (tip 1, kvota 1,85) - 0:0
Mnogo borbe, mnogo rata, ali na kraju – prazne puške. Gađalo se ćorcima. Selta i Valjadolid su remizirali u prvom meču 15. kola Primere, ali slađe parče plena odneli su gosti – 0:0. Selta je davljenik, posle šest uzastopnih poraza slavila je u prošlom kolu i pobeda joj je večeras bila preko potrebna, da krene u niz, da makar prenoći iznad crte. Ali, nije joj se dalo. Domaćin iz Viga je stvarao šanse, imao veći posed lopte, više udaraca na gol, ipak – ništa.

Opširnije OVDE.

OSNABRIK - HAMBURGER (tip 2, kvota 1,70) - 2:1
Očekivalo se da će lider Cvajte HSV imati težak zadatak na gostovanju u Osnabriku protiv jednog od najprijatnijih iznenađenja, ali ne i da će tako olako ispustiti bodove na otvaranju 15. kola. Simpatični i borbeni tim koji predvodi mladi stručnjak Danijel Toane, inače jedini tamnoputi trener u nemačkom profesionalnom fudbalu, strpljivo je sačekao priliku i sa dve brze kontre u prvom poluvremenu upisao vredan trijumf od 2:1.

Opširnije OVDE.

BANJIK OSTRAVA - OPAVA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:0
Da će favorizovani domaćin imati problema da stignu do trijumfa bilo je jasno već posle prvih 45 minuta kada je Ostrava ostala sa igračem manje. Isključenje domaćeg fudbalera Janoša bio je klip u točkove Banjikove mašine koja uprkos većem posedu lopte i češćim napadima nije proradila kako se očekivalo.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara