Pevačica u suzama: Severina se oglasila nakon što joj je sud oduzeo sina Aleksandra

Novosti online

28. 11. 2019. u 12:41

Severina Kojić oglasila se nakon što je u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu doneta privremena mera da sin Aleksandar živi sa ocem Milanom Popovićem

Певачица у сузама: Северина се огласила након што јој је суд одузео сина Александра

Foto: M. Labudović

Severina Kojić (47) oglasila se nakon što je jutros u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu doneta privremena mera da sin Aleksandar živi sa ocem Milanom Popovićem (54), koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta.

- Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju - rekla je gušeći se u suzama Severina Kojić za Jutarnji.hr.

Severina Kojić izgubila je pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koju je vodila sa nekadašnjim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (20)

NS

28.11.2019. 12:54

Sama je kriva za to sto su joj oduzeli dete. Detetu treba stabilan zivot, a ona to nije u stanju da mu pruzi. Milan je ozbiljan i dobar otac koji ce detetu pruziti sve sto mu je potrebno a pogotovo sigurnost i ocevu bezuslovnu ljubav.

TonySoprano

28.11.2019. 13:03

E sad vidite kako je nama muškarcima kad nam sud glatko oduzima decu i to ke standard, to je stres neverovatan i teško svakom roditelju. Zato uvek stavljajte interes deteta ispred sopstvenog jer svi pate a dete najviše.

Pametna odluka suda

28.11.2019. 13:06

Iako sam za to da dete bude sa majkom u ovom slučaju to nikako,ovakva majka da vaspitava ovog preslatkog dečaka koji ima normalnog oca,bilo bi stvarno blesavo.Treba misliti o detetu i šta je za njega najbolje.

Mica

28.11.2019. 14:48

@Pametna odluka suda - A kakva je to majka? Ovakva majka? Taj normalan otac nije ga podizao kada je dete bilo malo, nerviralo ga je kada place, svu brigu je nosila majka. Posle nije mogao da oprosti sto se o detetu brinu i dadilje, ocuh, pa sta ce sada da bude? On ce da mu kuva, sprema, vodi ga u skolu i iz skole, nece biti dadilja? O njemu se nece brinuti maceha? Ovo je jedan skolski primer kako para vrti.

Niko

28.11.2019. 13:07

Naravno da places, navikla si na dobijanje para svakog meseca zbog deteta... A sada toga nece biti... Jos ces mu morati placati svakog meseca

goran

28.11.2019. 13:21

očekivala pevaljka da će, kao i obično, sutkinja dati dete majci, bez obzira o kakvom se ološu i narkomanu radi, a što je ustaljena praksa u radikalno feminističkim Sudovima širom Hrvatske i Srbije....a Novosti svakodnevno poromovišu radikalno feminističku ideologiju.

Lesa

01.12.2019. 23:04

@Ana Simonovic - Ako imas decu ne bih ni pomislio/la natako nesto. Roditelji su isto potre ni deci

Bacač rime

28.11.2019. 14:10

Neman veze para sa tim jer Seve je snimala film a dete treba da živi sa tim e zato je otac tu i biće mu bolje sa njim a ona će plaćat alimentaciju i da se miri sa tim a sram njih bilo šta su uopšte uzeli dete ocu i dali ga majki porno glumici i pevaljki...

Viking

28.11.2019. 15:06

Terminologija kojom se u javnom diskursu služimo po pitanju ovako osjetljivih tema, ima negativnu konotaciju te samim tim opredeljuje za ili protiv. Uvek treba paziti da se u besmislenosti takvih rasprava ne izgubi smisao, odnosno ono sto je stvarno vazno a to je interes dece. Deca vole oba roditelja i ne treba da se opredjeljuju vec da nauče da rastu u novim okolnostima na način koji ce im obezbediti normalan zivot, školovanje i kontakt sa onim roditeljem sa kojim nisu stalno ili do 18te godine

petar

28.11.2019. 16:47

Draga moja Severina ,nisi ti dijete izgubila na sudu .Izgubila si ga onog momenta ,kad si ga rodila I pocela odgajati .Majka je do kraja zivota majka ,nazalost ima mnogih vrsta.Odrastao sam na selu ...kad ovca nije htjela jagnje da joj sisa mlijeko ,znali su stari sta da rade ,mikad nije po drugi put rodila,Danas ,drage majke , misle o onoj stvari pod 1 ,droga 2 ,pice 3, lova po svaku cijenu4 ...pa nema nam kraja sa ovakvim majkama ,ocevi su samo usputna stanica , a dijeca ???

NEBITNO

29.11.2019. 21:15

@petar - A ti znas ko je kome majka??? Ti si bio tamo kad se dete rodilo? Ti znas kako ga je ona odgajala? Uporedjujes dete sa zivotinjama, zivotinjski mozak ne moze da se poredi sa ljudskim.... Vidi se da si sa nekog ruralnog podrucja, zadrt i ocajan svojim zivotom kad komentarises ovako na zao nacin.

Vesna

29.11.2019. 09:01

E, pa ko drugom jamu kopa sam u nju pada. Bravo za sud a "fina i brižna mama može da nastavi da landara.

Staša

29.11.2019. 17:15

@Vesna - Kako Vas nije sramota?! Žena ženi!! Kao da smo malo maltretirane u ovom muškom svetu. Sram Vas bilo da ovako likujete nad bolom jedne majke?!!