NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

Liga šampiona: Mesi odveo moćnu Barselonu u osminu finala, Tadić se prošetao Lilom

Novosti online

27. 11. 2019. u 23:01

Fudbaleri Barselone savladali su ekipu Borusije sa 3:1 u meču petog kola grupne faze Lige šampiona. Dušan Tadić bio je asistent u pobedi Ajaksa na gostovanju kod Lil

Лига шампиона: Меси одвео моћну Барселону у осмину финала, Тадић се прошетао Лилом

Fudbaleri Barselone pobedom nad Borusijom iz Dortmunda od 3:1 (2:0) overili su prvo mesto F grupe Lige šampiona za plasman u osminu finala.

Šou je imao Lionel Mesi s golom i dve asistencije za Luisa Suaresa i Antoana Grizmana, dok je Borusija samo ublažila poraz preko Džejdona Sanča.

U istoj grupi Inter je trijumfovao u Pragu nad Slavijom sa 3:1 golovima Romelua Lukakua i Lautara Martinesa u finišu i sada drži drugo mesto zbog boljeg međusobnog skora.

Ajaks, na čelu s kapitenom Dušanom Tadićem, preuzeo je lidersku poziciju u H grupi posle pobede u Lilu od 3:1, odnosno remija Valensije i Čelsija 2:2.

Tadić je asistirao za prvi pogodak Hakimu Zijehu, koji je isto uradio Kvinsiju Promesu za važna tri boda, ali još uvek ne i nokaut fazu jer mora da ostvari bar remi u poslednjem kolu protiv Valensije u Amsterdamu.

U E i G grupi se još ništa ne zna, Liverpul i Napoli, čiji je član Nikola Maksimović, remizirali su 1:1, Salcburg je bio ubedljiv u Genku sa 4:1, dok je Zenit Branislava Ivanovića nadigrao Lion sa 2:0 i ostao u igri, a lider Lajpcig uspeo da stigne dva gola zaostatka protiv Benfike zahvaljujući Emilu Forsbergu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Kole

28.11.2019. 10:30

Nojedan Srbin koji ima imalo integriteta nebi trebao da igra niti ma veze sa reprezentacijom nepostojece drzave.