ISKREN DO BOLA

NISMO MI ZA LIGU ŠAMPIONA! Borjan očajan posle Bajerna: Ima igrača koji ne znaju šta je Crvena zvezda (KURIR TV)

Fudbal -

Golman Milan Borjan bio je najsvetlija tačka Crvene zvezde protiv Bajerna iako je primio šest golova.

Borjan je bio očajan posle utakmice. Otvorio se i rekao sve što mu je na duši.

"Da se pogledamo u oči i priznamo da nismo za ovo takmičenje. Mnogo slabo igramo. Ne uradimo ono što stručni štab od nas traži. Golove primamo iz naših grešaka. Svaku utakmicu završimo sa četiri, pet primljenih golova, zbog čega mi je mnogo teško. Žao mi je ovog naroda koji dolazi da nas podrži, ne zaslužuje ovakve rezultate, zaslužuje mnogo više. Život ide dalje", počeo je Borjan.

Na konstataciju da se ubedljivi porazi u Ligi šampiona ređaju, Borjan se nadovezao:

"Mnogo mi je teško, jer realno, na ovakvim utakmicama treba da uživaš. Ovde ne igraš za pare, nego za grb i ove ljudi koji su došli na stadion. Mnogo je teško. Moramo da se pogledamo u oči i jedni drugima kažemo šta mislimo i u svlačionici i van nje, kako bismo se što pre vratili na staze uspeha. Zvezda ovo ne zaslužuje. Ja se prvi izvinjavam navijačima, daćemo sve od sebe u Grčkoj da obezbedilo prolaz u Ligu Evrope i vratimo ljudima veru u nas, da smo mi prava Crvena zvezda".

Utehu mu ne predstavlja ni činjenica da je dobro branio.

"Svi smo mi zajedno izgubili. Težak je poraz, ali šta da radimo".

Borjan se slaže sa ocenom da Zvezda deluje mnogo gore nego prošle sezone u Ligi šampiona.

"Zvezda nije delovala ovako inferiorno prošle sezone, sada kao da dolazimo u streljanu. Prošle dve godine je bilo dosta igrača koji su igrali za Zvezdu srcem, a ne za pare. Kada za klub igraš srcem, mnogo više daš. Ima dosta igrača koji ne znaju šta je Crvena zvezda. Sve je to fudbal. Momci iz Bajerna su stvarno vanzemaljci. Kod nas možda ima i igrača koje uhvati strah. Sve je to lekcija, moramo da naučimo iz ovoga i izađemo jači", zaključio je Milan Borjan.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track