REZZIME DANA (utorak): Bravo za sve, samo ne za Siti

Vreme čitanja: 4min | uto. 26.11.19. | 23:51

Pogledajte ko vam je 26. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

TOTENHEM - OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:2
Utakmica koja najbolje oslikava onaj Murinjov borbeni duh, onaj efekat koji ima na ekipu. Bio je Totenhem u nokdaunu pre nego što ga je uzeo, pa ga je Portugalac podigao pobedom nad Vest Hemom. Bio je Totenhem na kolenima posle 20 minuta meča sa Olimpijakosom, pa ga je opet vinuo u nebo. Veče sjajnog fudbala u Londonu i pobeda vicešampiona Evrope koja ga je odvela u drugu fazu Lige šampiona.

OPŠIRNIJE OVDE

CRVENA ZVEZDA - BAJERN (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 0:6
Marakana ne pamti ovakvu nemoć Crvene zvezde u jednoj evropskoj utakmici. Srpski šampion je doživeo pravu fudbalsku kapitulaciju. Igračka, taktička i fizička nadmoć Bajerna potpuno je ugasila svaku nadu ekipe Vladana Milojevića i uvela je u agoniju na terenu, koja je na kraju rezultirala najtežim porazom najtrofejnijeg srpskog kluba na domaćem terenu u evropskim utakmicama.

OPŠIRNIJE OVDE

JUVENTUS - ATLETIKO MADRID (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:0

Teško da više postoji jedan navijač Juventusa koji žali zbog toga što Paulo Dibala nije otišao iz Torina! Štaviše, sada se svi zahvaljuju Svevišnjem što je Mauricio Sari ostao dovoljno pribran da Argentinca ostavi i podari mu potpuno novi život. Život koji Dibala u dresu Stare dame čini se nikada dosad nije živeo. Jedan gol bio je dovoljan da se sravni Atletiko i definitivno obezbedi prvo mesto uoči zime, a sve je stalo u jednu sekvencu čiste magije u režiji lucidnog Hoje

OPŠIRNIJE OVDE

ATALANTA - DINAMO ZAGREB (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0
Bez obzira što su gosti imali veliku podršku sa tribina (oko 4.500 navijača) Atalanta je poptuno pregazila goste na ovom meču, a pravo je čudo što se golman Livaković vratio u Maksimir sa dve lopte u mreži, posebno nakon velike ofanzive u nastavku. Italijanski tim je poveo sa bele tačke u 27. minutu strelac je bio Luis Murijel nakon prekršaja koji je skrivio Dino Perić, a samo što je krenulo drugo poluvreme i Papu Gomez je stavio tačku na trijumf domaćina.

OPŠIRNIJE OVDE

FULAM - DERBI (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:0
Fulam je bio favorit u duelu sa Derbijem, ekipom koja ima samo jednu pobedu u gostima ove sezone. I Kolibari su ta očekivanja ispunili. Poveli su u 7. minutu golom Rida, da bi pre poluvremena Mitrović povisio na 2:0 i trasirao put ka pobedi. Nije to bilo sve iz repertoara srpskog golgetera, upisao je i asistenciju pred kraj, za Kernija, za konačnih 3:0. Lagano, da se nastavi trka za povratak u elitu.

OPŠIRNIJE OVDE

REAL MADRID - PARI SEN ŽERMEN (tip tggGG, kvota 1,43) - rezultat 2:2

Znali su svi u redovima madridskog Reala da im je remi Galatasaraja i Briža obezbedio siguran prolaz u nokaut fazu Lige šampiona i jedina nedoumica bila je sa koje će se pozicije Kraljevski klub plasirati dalje. Sada je i ta dilema rešena - proleće čeka sa drugog mesta u Grupi A. Najbolje izdanje madridskog giganta ove sezone bio je dovoljan samo za remi koji su obezbedili Kilijan Mbape i Pablo Sarabija u dvominutnom blickrigu - 2:2. Vama konačni rezultat nije bio toliko važan, koliko sama činjenica da su oba tima postigla po gol.

OPŠIRNIJE OVDE

LOKOMOTIVA - BAJER LEVERKUZEN (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 0:2
I na gostovanju u Moskvi protiv Lokomotive nastavio se neobični, srećni niz za tim Petera Boša koji je poveo već u 11. minutu zahvaljujući autogolu protivnika. Ovoga puta protagonista je bio domaći vezista Žemaletdinov kojeg je lopta nesrećno pogodila posle pokušaja saigrača da je izbaci iz peterca. Od pet golova Farmaceuta ove sezone u Ligi šampiona čak tri su pala zahvaljujući protivničkom timu, a Kevinu Folandu večeras se pridružio defanzivac Sven Bender koji je u 54. minutu iskoristio pas Čarlsa Arangiza i postavio konačan rezultat.

OPŠIRNIJE OVDE

REDING - LIDS (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:1
Dugo je jedan od favorita za Premijer ligu lomio otpor popularnih Rojalsa, ali je tim Marsela Bijelse nagrađen za upornost u poslednjim trenucima ove utakmice. Sjajnu su kontru izveli u 87. minutu Beli, Makedonac Alijoski istrčao kao na sprintu, Helder Kosta zavrnuo na drugu stativu, a tamo Džek Harison, inače ljubimac Pepa Gvardiole pogodio za zasluženih 1:0. Slatko zaokružen kec... 

PRECRTANO

MANČESTER SITI - ŠAHTJOR (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 1:1
Iako je Mančester Siti nezainteresovan za finiš grupne faze Lige šampiona pošto je već obezbedio mesto na žrebu, ovaj kiks se ipak nije očekivao. Poveli su na vreme puleni Pepa Gvardiole preko Nemca Ilkaja Gundogana u 56. minutu, ali su Ukrajinci došli do vrednog boda preko Izraelca Solomona u 69. Pred poslednje kolo sve je otvoreno u borbi za drugo mesto u grupi, ali to je vama koji ste čekali keca na malu kvotu slaba uteha... 

OPŠIRNIJE OVDE

MILVOL - VIGAN (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:2
Vigan je dva puta vodio, Milvol ga dva puta stizao na svom Denu, ali nije imao snage za konačni udarac. Time je zaustavljena pobednička serija novog trenera Gerija Roveta, realno u najgorem trenutku po sve vas koji ste gađali keca.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara