AEK i Marko Nikolić, drugi pokušaj

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.11.19. | 21:20

Bili na liniji i letos

Bez obzira što je tek ostao bez posla, Marko Nikolić očigledno neće čekati dugo na novi angažman. Kako stvari stoje, srpski trener neće ići daleko od domovine, ali ovog puta poziv je stigao sa juga – iz Grčke.

Kako javlja grčki SportFM, sportski direktor AEK-a Ilija Ivić je već razgovarao sa Markom Nikolićem na temu da preuzme crno-žute. A, kako tvrdi isti portal, ova priča nije nova, već je ista veza radila i letos. I tada su iz AEK-a zvali Nikolića, kontakti su trajali, ali na kraju je prevagnula opcija da posao dobije Miguel Kardozo.

Izabrane vesti

Ispostavilo se da je to bio totalni promašaj grčkog kluba. Kardozo je dobio otkaz posle samo četiri utakmice, a ekipu sada vodi grčki stručnjak Nikos Kostenoglu, čuveni „vatrogasac“ kada je AEK u pitanju, jer mu je ovo treći put da seda na klupu atinskog kluba.

Grci saznaju i da Marko Nikolić nije jedini kandidat za trenera AEK-a, već da je Ilija Ivić i sa Turskom „na vezi“, ali se još drži u tajnosti sa kim pregovara.

Marko Nikolić je posle duple krune sa Partizanom otišao u Mađarski Videoton/Fehervar, a za dve i po godine na klupi mađarskog kluba osvojio je jednu titulu i jedan Kup Mađarske.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara