Bajernova legenda kritikuje: Kutinjo ne vredi ni pola od 100.000.000 evra, odmah po Poketina

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.11.19. | 14:23

Brazilac još nije opravdao očekivanja

U Barseloni nije uspeo, a da li će u Bajernu?

Brazilski ofanzivac Filipe Kutinjo se nalazi na bitnoj raskrsnici u karijeri.  Posle neuspešnih godinu i po dana u Barseloni, sve je više sumenja da li će uspeti i u Bajerni. Bavarci su ga letos pozajmili od Barse za 8.500.000 evra uz opciju da ga kupe na kraju sezone zsa 120.000.000 evra. Kako Kutinjo igra trenutno, ne deluje da će se to desiti...

Izabrane vesti

O tome je govorio i legendarni vezista Bajerna, ali i Liverpula u kojem je Kutinjo pružao najbolje igre – Ditmar Haman. Popularni Didi smatra da Bajern ne treba da otkupi ovakvog Kutinja.
„U ovom trenutku, ne bih kupio Kutinja. Nije pokazao da vredi 100.000.000 evra. Štaviše, on trenutno ne vredi ni polovinu te sume. Kutinjo je previše osteljiv mladić, a Bajern je specifična sredina koja nije za svakoga. U Liverpulu su Kutinju napravili pravu malu oazu oko njega da bi bio srećan i tako je funkcionsao. U Barsi i Bajernu to nije slučaj i tamo je samo jedan od mnogih igrača“, smatra Ditmar Haman.

Bivši nemački reprezentativac misli i da bi Bajern trebalo da dovede Maurisija Poketina.
„Bajern treba ozbiljno da razmisli o Poketinu. To je njihova dužnost kada je takav trener slobodan jer malo je trenera na svetu trenutno kao što je Poektino“.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara