Povređen policajac prilikom deaktiviranja bombe u Kruševcu

Tokom deaktiviranja eksplozivne naprave u Kruševcu danas, oko 11 sati, lakše je povređen pripadnik čete za protivdiverzionu zaštitu.
Povređen policajac prilikom deaktiviranja bombe u Kruševcu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako prenosi RTS, policajac je zadobio lakše povrede prstiju kada se na eksplozivnoj napravi aktivirala kapisla.
 
Nakon ukazane hitne pomoći, prevezen je u kruševačku bolnicu, na odeljenje hirurgije.
 
Kesu sa sumnjivim sadržajem, koja je bila zakačena na ogradu privatne kuće, primetio je vlasnik kuće i prijavio policiji.
 
Zbog sumnje da je reč o eksplozivnoj napravi, pozvani su pripadnici protivdiverzione čete iz Beograda, zatvorena je ulica, a stanovnici su upozoreni da ostanu u svojim kućama.
 
Uviđaj na licu mesta u ulici Gavrila Principa u Kruševcu, obavili su predstavnici Višeg javnog tužilaštva i PU Kruševac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.