Želi da igra još malo, De Rosi na terenu posle skoro tri meseca

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.11.19. | 11:21

Italijan prvi put zaigrao za Boku još od 1. septembra

Nije kraj! Danijele de Rosi se posle više od dva i po meseca vratio na teren i zaigrao za Boku u drugom poluvremenu utakmice sa Unionom (2:0), posle čega je poručio da želi da bude još više na terenu u predstojećem periodu.

Legendarnog Italijana nije bilo na terenu od 1. septembra, kada je zaradio povredu potkolenice, nakon čega je usledila pauza od gotovo tri meseca. Ipak, deluje da je ona u potpunosti sanirana, a odlični vezista silno motivisan za nastavak sezone.
"
Ne razmišljam o drugom mestu ili timu, ovde želim da igram joiš malo. Naravno, kada imate 36 godina onda svakodnevno morate da donosite odluke, tako i ja sebi postavljam mnoga pitanja. Verujem da je to znak zrelosti i inteligencije. Želim da razumem kako sam vizički, a u ovom trenutku mislim da sam veoma spreman. Pre mesec dana su stvari delovale jako loše. U karijeri sam se uvek trudio da se oporavim pre nego što se vatim na teren. Ipak, odlučio sam da igram protiv Rivera i pogrešio, ali sad sam dobro i ovde volim da igram. Čast mi je da nosim ovaj dres, verujem da sam sada u najboljoj mogućoj formi", rekao je De Rosi.

Izabrane vesti

Bivši italijanski reprezentativac je došao u Boku prošlog leta, nakon što je napustio Romu, i potpisao ugovor do kraja sezone. Šta će se dešavati nakon toga verovatno će zavisiti od fizičkog stanja igrača.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara