Nekada Pogba, Marez i Paje, danas mašina iz Zimbabvea (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.11.19. | 09:33

Avr ne može da se pohvali dobrim plasmanom, ali može prvim strelcem lige

Pre nekoliko nedelja pisali smo da bivši klub Pola Pogbe posrće. I ne samo njegov. Igrali su tu i Rijad Marez, Benžaman Mendi, Dimitri Paje, Lasana Dijara, Ferlan Mendi i Stiv Mandanda. Znate li šta im je zajedničko? Odgovor je Avr, klub u kojem su se nekada potpuni anonimusi, a danas velike zvezde ili afirmisali ili načinili prve fudbalske korake. 

Avr je trenutno drugoligaš, a na zatvaranju 15. kola dočekuje Gengan. Avr je katastrofalnim nizom od devet mečeva bez pobede skliznuo na 11. mesto, dok je Gengan, koji igra veoma promenljivo, na osmoj poziciji.

Izabrane vesti

I ništa tu ne bi bilo čudno da Avr uprkos lošoj formi nema najboljeg strelca lige. Tino Kadever, nekadašnji špic Jurgordena, rešeta protivnike mreže u Ligi 2. Dosad je na 14 utakmica postigao 12 pogodaka. Osim što je prvi strelac lige, Kadever je i "najuporniji" špic lige s obzirom na to da najčešće šutira ka protivničkom golu. Ko zna gde bi bio Avr da nije bilo 23-godišnjeg reprezentativca Zimbabvea... 

Ako se Kadever večeras nađe u prvoj postavi domaćih, a prema raspoloživim informacijama nema razloga da ne bude tako, sva je prilika da će Avr postići bar jedan gol, a oni hrabriji mogu da probaju sa kecom ili da će pak domaći dva ili više puta zatresti mrežu gostiju. 

Bacite pogled na kompilaciju Kadeverovih poteza...

LIGA 2 - 15. KOLO:

Ponedeljak

20.45: (2,45) Avr (3,20) Gengan (3,00)

FotoScreenshot


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara