DAN KADA JE CECA OŽENILA SINA! A SAD UNUČE: Venčali se Bogdana i Veljko SVI DETALJI SVADBE DECENIJE!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Rekli su sudbonosno „da“

DAN KADA JE CECA OŽENILA SINA! A SAD UNUČE: Venčali se Bogdana i Veljko SVI DETALJI SVADBE DECENIJE!

Stars -

Sreća: Mladoženja je nakon ceremonije pustio suze radosnice jer je njegova Bogdana i zvanično postala gospođa Ražnatović

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić zavetovali su se na večnu ljubav juče u kripti Hrama Svetog Save, a venčao ih je porodični duhovnik Stefan Šarić, nakon čega su sklopili i građanski brak u jednom beogradskom hotelu.

Čin stupanja u brak pred Bogom uveličao je i crkveni hor. Na venčanju je bilo oko 250 zvanica, među njima i Dragan Marković Palma, dok je u restoranu hotela na građanskom venčanju bilo oko 500 zvanica.

foto: Damir Dervišagić

Nakon ceremonije, Ceca je poručila:

- Sad je i zvanično snajka - uskliknula je pevačica, a njen sin je zaplakao od sreće, dok je sveštenik poručio mladoženji:

foto: Damir Dervišagić

- E, moj Veljko, imaš ženu Bogdanu, kuma Hrista. To ti je znak od Boga, imaš sve uslove da živiš kao kralj.

foto: Nemanja Nikolić

Bogdana je od juče i zvanično gospođa Ražnatović jer je uzela Veljkovo prezime. Zadovoljstvo što joj se brat oženio nije krila ni Anastasija Ražnatović, koja je tokom venčanja sve vreme svog dečka Đorđa držala pod ruku, da bi posle građanskog venčanja otkrila da je ona zaslužna za to što je Veljko odabrao Bogdanu, koja je sada trudna.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

- Videla sam je na Kopaoniku, prišla sam joj i rekla da je mnogo lepa i da je za mog brata. Ona me je pitala: „Kako ti to znaš?“ Ja sam rekla: „On je lud, treba mu neko da ga smiri.“ Upoznali su se, ona ga je šikanirala. Veljko je bio u čudu jer se nijedna nije tako ponašala. Drugi put sam ih opet ja spojila i rekla Bogdani da spusti loptu malo. Na kraju su se poljubili u ovom hotelu gde se venčavaju. U crkvi sam sve vreme plakala, šminka mi se razmazala.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ponosna svekrva i buduća baka Ceca blistala je od sreće posle venčanja:

- Srećna sam majka, raznežila sam se kad sam videla Bogdanu u venčanici. Drago mi je što smo ispoštovali sve običaje, mi smo pravoslavci.

foto: Damir Dervišagić

POZNATI STIGLI NA SLAVLJE

Okupljanje zvanica u luksuznom hotelu počelo je oko 18 sati.

foto: Damir Dervišagić

Među prvima je došao Aco Pejović s porodicom, Sanja Đorđević s mužem i ćerkom, Snežana Đurišić sa dečkom Vanjom Miloševićem, Žika Jakšić, Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom, Željko i Milica Mitrović, Ivica Dačić sa suprugom, Ivica Tončev, Milan Kalinić, Sanja Marinković, Željko i Jovana Joksimović, Svetlana Bubonja Bucka, Dejan Tomašević sa suprugom, Viki Miljković sa suprugom, Raka Marić, Nikola Selaković sa suprugom i drugi.

foto: Damir Dervišagić

Veselju nije prisustvovala udovica Šabana Šaulića Gordana, koja je još u žalosti. Ona je juče Ražnatovićima poslala čestitku i poklon za mladence.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Ekipa Kurira Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track