Najnovije vesti
Zabava
darija vracevic

Darija Vračević oduševila na Dečjoj Evroviziji: "U Poljskoj sam već zvezda, nadam se najboljem"

Mlada jedanaestogodišnja srpska zvezda, Darija Vračević, nastupila je na Dečjoj pesmi Evrovizije i oduševila mnoge numerom “Podigni glas“ o katastrofama koje pogađaju planetu. Ona se nada najboljem plasmanu i kaže da svi pokazuju veliko interesovanje za nju, ali i našu zemlju.

Darija Vračević Foto: youtube
Darija Vračević

- Novinari pokazuju veoma veliko interesovanje za mene i našu zemlju... Dala sam više od 100 intervjua, mnogi mi ovde u Poljskoj predviđaju pobedu, ali i na društvenim mrežama - kaže ushićeno Darija Vračević.

Pročitajte još

Naša mlada takmičarka “Pinkovih zvezdica“ nikada do sada nije imala prilike da stane na tako veliku scenu poput ove u Poljskoj.

- Ovo je zaista posebno iskustvo i drugačije je od svega što sam imala prilike da vidim i iskusim. Poseban je osećaj stati na scenu koja je najveća od svih do sada - ističe zvezdica.

Ona kaže da će biti najponosnija kada našoj zemlji donese pobedu.

- Bila bih veoma srećna da donesem pobedu našoj zemlji. Daću sve od sebe da budete ponosni na mene. Glasajte za Srbiju, nastupam poslednja i pred takmičenje šaljem veliki pozdrav čitaocima “Blica“ - kaže naša predstavnica na Dečjoj pesmi Evrovizije.