Osumnjičeni za saobraćajku nudio novac za preuzimanje krivice

Vozač "golfa 5" priznao je da je 21. novembra na pešačkom prelazu automobilom udario 16-godišnju devojku, koja je zadobila povrede opasne po život.

A. B. (30) je priznao je i da je pobegao sa lica mesta, ali se pravda da se posle vratio, ali da nije nikoga našao.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor, jer je ranije osuđivan, prekršajno kažnjavan, a sud je taj predlog usvojio, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

Blagojeviću je određen pritvor do 30 dana.

On se se tereti da je izvršio krivična dela: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

U svojoj odbrani naveo i da mu je drugi muškarac ponudio da za 2.000 evra preuzme krivicu za saobraćajku na sebe, ali je, kako se sumnja, ponuda išla u obrnutom smeru, jer je drugi muškarac sve priznao u policiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво